Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

To απίστευτο σπίτι της Gigele Bundchen στο Los Angeles

Από τα ωραιότερα που έχουμε δει, στεγάζει τη μεγάλη οικογένεια του μοντέλου

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 12, 2020

To απίστευτο σπίτι της Gigele Bundchen στο Los Angeles

Ένα πανέμορφο σπίτι στο Los Angeles!

Το σπίτι αυτό ήταν το όνειρο των δυο τους από τότε που ταξίδευαν συχνά στις ηλιόλουστες ακτές της Νότιας Καλιφόρνιας. Σε ένα από αυτά τα ταξίδια, πριν από το γάμο τους το 2009, ανακάλυψαν έναν οικόπεδο προς πώληση, με εκπληκτική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό κοντά στο σπίτι που νοίκιαζαν. Γνώριζαν αμέσως ότι αυτό το κομμάτι γης θα ήταν μια μέρα το σπίτι.

"Η Gisele και εγώ έχουμε τεράστια οικογένεια στην οποία υπάρχουν πολλά παιδιά. Χτίσαμε αυτό το σπίτι ως καταφύγιο για την οικογένειά μας - ένα μέρος όπου μπορούμε να απολαύσουμε το να είμαστε όλοι μαζί!" είπε ο Tom Brady σε συνέντευξή του, ο σύζυγος του top model.

"Ήταν σημαντικό για εμάς να δημιουργήσουμε μια φωλιά για την οικογένειά μας, και αφού και οι δύο απολαμβάνουμε τη δημιουργική διαδικασία, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε από το μηδέν".

Έτσι κι έγινε!

"Από την αρχή ρωτoύσαμε όλους όσοι ασχολούνται με το σχεδιασμό και την κατασκευή, πώς μπορούμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο βιώσιμο;" είπε η Gisele στο AD. Έτσι εγκατέστησαν φωτοβολταϊκά και χρησιμοποίησαν όσο το δυνατόν περισσότερα ανακυκλωμένα εξαρτήματα.

Κεντρική Φωτογραφία: Architectural Digest
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb