ENTERTAINMENT

Ο γιος του Ricky Martin είναι το πιο όμορφο μωρό που έχεις δει

Ο κούκλος μπαμπάς του δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες του στα social media
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ο γιος του Ricky Martin είναι το πιο όμορφο μωρό που έχεις δει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρίκι Μάρτιν δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του πέντε μηνών γιο του στο Instagram, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές του. Ο μικρός είναι αξιολάτρευτος!

Ο Ρίκι Μάρτιν δε συνηθίζει να δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες των παιδιών. Πέντε μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού του και την ανακοίνωση του ερχομού του μέσα από το Instagram, ο διάσημος τραγουδιστής μας δείχνει το πρόσωπό του μέσα από μερικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Το μωρό λέγεται Renn και είναι πραγματικά πανέμορφος.

Ο 48χρονος τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν και ο σύζυγός του, Jwan Yosef καλωσόρισαν στον κόσμο τον μικρό Ρεν τον περασμένο Οκτώβριο. Ο βενιαμίν της οικογένειας γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας. Ούτε έναν χρόνο πριν, τον Δεκέμβριο του 2018, γεννήθηκε και η κόρη τους Λουτσία. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016, ενώ ο Ρίκι Μάρτιν έγινε για πρώτη φορά πατέρας το 2008, όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα Ματέο και Βαλεντίνο!

Ο popstar Ρίκι Μάρτιν προτίμησε να κρατήσει κρυφό από το φως της δημοσιότητας το γεγονός ότι περίμενε και τέταρτο παιδί. Το ανακοίνωσε μόλις ένα πριν τη γέννησή του, ενώ βραβευόταν από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με το National Visibility Award. «Παρεμπιπτόντως θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι είμαστε έγκυος, περιμένουμε παιδί» είχε πει στον ευχαριστήριο λόγο του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Aquí mi #ArabeBoricua Renn Martin-Yosef. 🤤 el bebé de la casa. #BabyRenn #BabyBOY

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky (@ricky_martin) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 482 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb