CELEBS

Αυτή είναι η έξαλλη Θεσσαλονικιά της παραλίας

Είχε πάει και στο Shopping Star!

Δημοσίευση ΑΠΡ 01, 2020
Αυτή είναι η έξαλλη Θεσσαλονικιά της παραλίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την αντίδρασή της που προκάλεσε πολλά σχόλια, να σκίσει τις κλήσεις που της έκοψαν αστυνομικοί επειδή περπατούσε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης εξηγεί η ραδιοφωνική παραγωγός Ιωάννα Κουσκούση.

Η ίδια μίλησε στο Πρώτο Θέμα.  Ως λόγο μετακίνησης επέλεξε «άθληση» και μαζί της ήταν ο γιος της. Όπως λέει η ίδια «στην αρχή της βόλτας μας, κάναμε μια πρώτη στάση στην εκκλησία για να ανάψουμε ένα κεράκι και μετά συνεχίσαμε με προορισμό την παραλία, εκείνος με το πατίνι του και εγώ με τα πόδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φτάνοντας στον Λευκό Πύργο διαπίστωσε ότι είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα που εμπόδιζαν τον κόσμο να βγει στην παραλία. Αντέδρασε φωνάζοντας ότι «δεν θα με κλείσετε εσείς σπίτι με αυτή τη φάρσα που εξελίσσεται» και πως «θέλετε να μας βάλουν τσιπάκι αλλά εγώ δεν θα το δεχθώ» κ.λπ.

Κάποια στιγμή έφτασε σε ένα σημείο όπου βρισκόταν μπλόκο της αστυνομίας, επί της παραλίας. Οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι δεν επιτρέπεται η διέλευση και προχώρησαν στον έλεγχο των στοιχείων της. Επιπλέον, την ρώτησαν εάν έχει στείλει μήνυμα στο 13033 ή αν διαθέτει συμπληρωμένη την απαραίτητη φόρμα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, το sms το είχε αποσταλεί κανονικά και ο λόγος της μετακίνησης της αφορούσε σε «άθληση», κάτι που φαίνεται να ισχύει από το screen shot που έχει στη διάθεση της και το οποίο δημοσιεύουμε. Ωστόσο η παραγωγός υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί επέμεναν να την γράψουν για παράβαση που αφορά στην παρουσία της στην παραλία δυνάμει της απόφασης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 198 / position2: 616
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb