Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

Μικροσκοπικά διαμερίσματα που θα λατρέψεις

Είναι καλύτερα κι από τα δικά μας μεγάλα διαμερίσματα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΡ 23, 2020

Μικροσκοπικά διαμερίσματα που θα λατρέψεις

Μικρά διαμερίσματα που όμως με την βοήθεια αρχιτεκτόνων γίνονται λειτουργικά και όμορφα

Είναι η πραγματικότητα χιλιάδων ενοικιαστών στο Παρίσι: να πληρώνεις πολλά, για ένα μικρό διαμέρισμα. Πολύ μικρό. Καμιά φορά και τόσο μικρό, 8 τ.μ.

Πριν από ένα χρόνο, η Anh Luu, blogger και συγγραφέας μετακόμισε σε ένα στούντιο στο Λος Άντζελες 50 τ.μ. το οποίο ήταν εντελώς άδειο. Έφτιαξε μόνη της κάθε λεπτομέρεια, κάθε όμορφη γωνιά και τώρα πια το αποκαλεί σπίτι. Όταν μπήκε για πρώτη φορά, όπως λέει ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Ο χώρος ήταν εντελώς άδειος, αλλά εκείνη γνώριζε ακριβώς τι μπορούσε να κάνει για να γίνει το προσωπικό της καταφύγιο.

"Είχα ένα σαφές όραμα ακριβώς για το πώς ήθελα να γίνει το στούντιο και αποφάσισα να το δω να συμβαίνει! Δεν θα μπορούσα να το αφήσω να μου ξεφύγει!" λέει. Η ίδια σύντομα άρχισε να μοιράζεται με το διαδίκτυο τη διαδικασία κατασκευών και διακόσμησης και τα έργα DIY στο blog και τα κοινωνικά μέσα της και σύντομα... έγινε γνωστή!

View this post on Instagram

A post shared by Anh Luu (@girlandtheword) on

Super extreme - το μικρό διαμέρισμα του Πολωνού σχεδιαστή Szymon Hanczar στο Wroclaw περιλαμβάνει κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο, όλα μέσα στα όρια των 13 τετραγωνικών μέτρων!

Το διαμέρισμα που θα δείτε βρίσκεται στο Sydney Harbour της Αυστραλίας. Το συγκρότημα φτιάχτηκε το 1960 και εχει 40 διαμερίσματα. Το συγκεκριμένο ήταν 24 τμ.  και ανακαινίστηκε - άλλαξαν όλα θέση και ξαναφτιάχτηκε από την αρχή. Δείτε το!
Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb