ΜΑΛΛΙΑ

2+1 πράγματα που κάνουν ή δεν κάνουν οι Γαλλίδες στα μαλλιά τους

Φυσικά μαλλιά και υγεία πάνω απ'όλα!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
2+1 πράγματα που κάνουν ή δεν κάνουν οι Γαλλίδες στα μαλλιά τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Γαλλίδες λατρεύουν τη φυσικότητα και την ανεμελιά στο λουκ. Αυτό ταιριάζει απόλυτα και με τον τρόπο που φέρονται στα μαλλιά τους. Δώσε βάση!

Πείτε «no» στις βαφές

Περιορίστε τις επισκέψεις στο κομμωτήριο για βαφή, και επιλέξτε όσο το δυνατόν πιο "φυσικά" χρώματα. Οι Γαλλίδες λένε "oui" στο φυσικό τους χρώμα και κουρεύονται ανά 1.5 μήνα για να κρατήσουν υγιείς τις άκρες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tέρμα τα πιστολάκια και τα σίδερα για μπούκλες

Τέλος ο,τιδήποτε παράγει θερμότητα και καίει την τρίχα σας! Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά μετά από το λούσιμο. Ο φρέσκος αέρας θα σας βοηθήσει το καλοκαίρι, ενώ τον χειμώνα σύμμαχος είναι η πετσέτα σας - την οποία πρέπει να αλλάξετε δυο φορές για να μην την κρατήσετε βρεγμένη και αρρωστήσετε!

Κάνε τη πολλή δουλειά το ΣΚ

Οι Γαλλίδες φροντίζουν τα μαλλιά τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ώστε να μπορούν να περάσουν λιγότερο χρόνο σε αυτό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας - πράγμα που είναι πολύ βολικό. Όλες τις μάσκες μαλλιών που τρώνε χρόνο και όλες τις θεραπείες τις κάνουν αποκλειστικά το Σάββατο ή την Κυριακή! Δοκιμάστε αυτό- βάλτε στις άκρες των μαλλιών σας λάδι (είτε απλό ελαιόλαδο, είτε λάδι καρύδας) σκεπάστε το με μια πετσέτα, κοιμηθείτε το βράδυ και το πρωί εφαρμόστε μια μάσκα μαλλιών. Αφήστε το για 20 λεπτά. Μετά λουστείτε και θα δείτε τα μαλλιά σας να λάμπουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 165 / position2: 426
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb