ENTERTAINMENT

Έξαλλη η Κατερίνα στο MasterChef με τα σχόλια για την ίδια και τον Διονύση

«Ηλίθιοι, ατελείωτη η βλακεία στο σπίτι»

Δημοσίευση ΜΑΡ 03, 2020
Έξαλλη η Κατερίνα στο MasterChef με τα σχόλια για την ίδια και τον Διονύση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια του τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλούσε με την Κατερίνα Λένη για την κάρτα ασυλίας. Ο Ηλίας Κιαζόλι παρενέβη στη συζήτηση κάνοντας λόγο για έρωτα της Κατερίνας με τον Διονύση. Το έλεγε για πλάκα; Το έλεγε σοβαρά; Δεν ξέρουμε! Η αλήθεια, όμως, είναι ότι η Κατερίνα Λένη τσαντίστηκε με τη συμπεριφορά του.

«Της πήρε τα μυαλά ο γέρος, πάει, ερωτεύτηκε! Τον γέρο βρήκες; Να ερωτευόσουν εμένα, εντάξει, στο γέρο πήγες; Τι μπορεί να σου προσφέρει ένας γέρος άνθρωπος; Μια φορά την εβδομάδα, τι να την κάνω;», είπε ο Ηλίας Κιαζόλι κι έκανε έξαλλη την Κατερίνα Λένη.

«Γενικώς, ζήλεψαν πάρα πολύ που την κάρτα την πήρε ο Διονύσης και όχι κάποιος άλλος. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Καμία πλάκα! Οι ηλίθιοι πιστεύουν διάφορα. Ηλίθιοι! Ηλιθιότητα! Η βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη. Δεν νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα για να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο», είπε η Κατερίνα Λένη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 353 / position2: 969
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb