Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

6+1 συμβουλές για να ανανεώσεις το σπίτι σου

Δοκίμασε τις παρακάτω συμβουλές και θα δεις πώς θα αλλάξει η διάθεσή σου

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 28, 2020

6+1 συμβουλές για να ανανεώσεις το σπίτι σου

Δοκιμασε τα παρακάτω μικρά tips και θα δεις τον χώρο σου να μεταμορφώνεται!

1. Ό,τι χρώμα χρειάζεσαι, δεν πρέπει απαραίτητα να βρίσκεται στα ράφια σου ούτε στα υφάσματα. Υπάρχουν και οι τοίχοι, τα ράφια και τα λοιπά...

pinterest

2. Ριχτάρια, φυτά και κάκτοι είναι πάντα μια καλή ιδέα! Εστίασε εκτός από τα φυτά εσωτερικού χώρου και στα πλεκτά διακοσμητικά που θα δώσουν έναν ανοιξιάτικο στυλ στο χώρο σου!

pinterest

3. Γέμισε τον τοίχο με κάδρα, εικόνες, φωτογραφίες, πόστερ! Αμέσως θα αλλάξει όλο το δωμάτιο!

4. Επένδυσε σε ωραία σεντόνια και παπλωματοθήκες και κουρτίνες. Πέταξε οτιδήποτε είναι περιττό, πάρτε κουτιά και αποθηκεύστε όσα δεν θέλετε να φαίνονται.

5.
 Σαν γενική αρχή, τα ζωντανά φυτά και λουλούδια ενισχύουν τη θετική αύρα του χώρου, όπως και την ισορροπία και την αρμονία. Τα φυτά δίνουν την αίσθηση του φυσικού, του δάσους, της φύσης, της ανεμελιάς.

pinterest

6. Ενας συνδιασμός όλων όσων είπαμε - χαλιά με tribal σχέδια, καναπέδες με ριχτάρια και πολύχρωμα μαξιλάρια, χαμηλό τραπεζάκι με πολλά αντικείμενα θα κάνουν διαφορά!

pinterest

7. Τα χρώματα να είναι πάντα γήινα με μικρές εξάρσεις μπλε ή κίτρινου, τα υλικά πάντα φυσικά, τα έπιπλα χαμηλά, και τα διακοσμητικά έθνικ.
Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb