ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ο μήνας που γεννήθηκες αποκαλύπτει τον πιο μεγάλο σου πόθο

Αυτό που θέλεις πιο πολύ από όλα, αυτό που σε συγκινεί πιο βαθιά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ο μήνας που γεννήθηκες αποκαλύπτει τον πιο μεγάλο σου πόθο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιο είναι το πιο μεγάλο σας χαρακτηριστικό; Τι είναι αυτό που θέλετε πιο πολύ από όλα, αυτό που σας συγκινεί πιο βαθιά; Θα το μάθετε!

Ιανουάριος 

Η καλοσύνη είναι το κλειδί για την καρδιά σας. Αγαπάτε άνευ όρων και πραγματικά έχετε μια χρυσή καρδιά, γι 'αυτό είναι σημαντικό να βρείτε έναν σύντροφο που αγαπάει τόσο βαθιά όσο εσείς.

Φεβρουάριος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πάθος και ο αυθορμητισμός είναι το κλειδί για την καρδιά σας. Χρειάζεστε κάποιον που έχει εξίσου μεγάλη επιθυμία για ζωή και περιπέτεια όπως εσείς

Μάρτιος

Η πίστη είναι το άλφα και το ωμέγα για εσάς! Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να δεσμευτούν, αλλά εσείς είστε καλά μόνο όταν είστε σε μακροχρόνιες σχέσεις.

Απρίλιος

Η δέσμευση είναι αυτό που θέλετε παραπάνω από όλα. Αρνείστε να τα παρατήσετε όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, γι 'αυτό αξίζετε κάποιον που μπορεί να κάνει το ίδιο.

Μάιος

Το χιούμορ είναι το κλειδί για την καρδιά σας. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι μίζερη. Βρείτε κάποιον που μοιράζεται την αίσθηση του χιούμορ σας!

Ιούνιος

Η ταπεινότητα είναι για εσάς το σημαντικότερο όλων. Η αλαζονεία είναι κάτι που απεχθάνεστε. Πρέπει να είστε με κάποιον που είναι εξίσου ταπεινός με εσάς.

Ιούλιος

Η ειλικρίνεια είναι είναι το άλφα και το ωμέγα για εσάς. Δεν μπορείτε να πείτε ψέματα, ούτε να ξεγελάσετε κάποιον. Αξίζετε κάποιον με ακεραιότητα και την ίδια καθαρή ματιά με εσάς.

Αύγουστος

Το άλφα και το ωμέγα για εσάς είναι να γλυκαίνει κάποιος την καρδιά σας με οποιονδήποτε τρόπο. Μια τρυφερή κίνηση, όπως ένα λουλούδι ή μια σοκολάτα, είναι αρκετά!

Σεπτέμβριος

Τα χάδια είναι το άλφα και το ωμέγα για εσάς. Στοργή χάδια και αγκαλιές είναι το στοιχείο σας. Ζείτε για την επαφή!

Οκτώβριος

Το κλειδί για την καρδιά σας είναι τα μικρά πράγματα που σας φτιάχνουν τη διάθεση, όπως μια απλή φιλοφρόνηση.

Νοέμβριος

Ξέρετε ότι κάποιος σας αγαπάει αν είναι σε θέση να βρει το τέλειο δώρο για σας, αν μπορεί να σας διευκολύνει σε μια υποχρέωση, γενικώς κάποιος που σας ξέρει τόσο καλά, που γνωρίζει τι χρειάζεστε.

Δεκέμβριος

Ο ποιοτικός χρόνος είναι το άλφα και το ωμέγα για εσάς. Δεν χρειάζεστε τίποτα τρομερό. Το μόνο που θέλετε είναι να περιβάλλεστε από ανθρώπους που αγαπάτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
13 / position1: 199 / position2: 477
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb