CELEB STYLE

Τα 5 μυστικά ομορφιάς και στυλ της Dua Lipa

Πάρε style inspo από την αγαπημένη pop star
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα 5 μυστικά ομορφιάς και στυλ της Dua Lipa

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Dua Lipa είναι τόσο ΝΟW στη μόδα και την αισθητική. Είναι γεμάτη στυλιστικά μαθήματα για κάθε σύγχρονο κορίτσι! Πάρε style inspo από την αγαπημένη pop star

  • Η Dua Lipa λατρεύει τη μόδα των 90s - δεν είναι σπάνιο να τη δεις με φορέματα που θυμίζουν εκείνη τη δεκαετία, ψηλοκάβαλα παντελόνια με crop tops ή και άλλους συνδυασμούς - στο τελευταίο της βίντεο παίρνει τα κλασικά 2 pieces και τα κάνει σούπερ σύγχρονα ανακατεύοντάς τα με μοντέρνo make up! Το ίδιο ισχύει και για το μακιγιάζ της - "Αγαπώ ακόμα τη δεκαετία του '90 και όλα τα λουκ από εκείνη την δεκαετία - όλα είναι φυσικά είτε με έντονη σκιά ματιών είτε με έντονα χρώματα στα χείλη. Είναι τόσο διασκεδαστικό και φρέσκο. Γεννήθηκα το '95, αλλά θέλω να φέρω τα 90s στην εποχή μου".
  • μάσκαρα YSL είναι η αγαπημένη μου. Είναι τόσο παχιά και με κάνει να αισθάνομαι σαν να έχω κάνει αυτό το τρελό μακιγιάζ εμφάνιση όταν το μόνο που έχω πραγματικά κάνει τίθεται μάσκαρα"
  • "Λατρεύω επίσης το Velvet Teddy Lipstick της Mac, το οποίο χρησιμοποιώ κάτω από το gloss μου. Όταν το βάζετε αυτό αμέσως θα νιώσετε ότι τα χείλη σας είναι τέλεια!".
  • "Μου αρέσει να παίζω με διαφορετικά στυλ" λέει η Lipa. "Αν μου αρέσει, θα το φορέσω. Η μόδα πρέπει να είναι διασκεδαστική αλλά και εύκολη. Για μένα, η μόδα είναι πειραματισμός!".
  • To beauty inspo της έρχεται απευθείας από το Instagram! "Αγαπώ το Instagram - υπάρχουν τόσες πολλές δροσερές πηγές έμπνευσης και τέχνης. Υπάρχουν εκπληκτικά μαθήματα ομορφιάς εκεί, για παράδειγμα ο λογαριασμός της Pat McGrath !
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb