ENTERTAINMENT

Η Νικολέττα Καρρά κάνει γυμναστική και... τρελαίνει το Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες

Δημοσίευση ΦΕΒ 17, 2020
Η Νικολέττα Καρρά κάνει γυμναστική και... τρελαίνει το Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Νικολέττα Καρρά βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της, καθώς καθημερινά καταπιάνεται με πράγματα που τη χαροποιούν. Αυτή την περίοδο η γνωστή ηθοποιός έχει επιστρέψει στην τηλεόραση, αφού συμμετέχει στην κωμική σειρά του ANT1 «Μην Ψαρώνεις» ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Ιφιγένειας. Ωστόσο, η ίδια αποφάσισε να κάνει ακόμα μία νέα αρχή στη ζωή της και έτσι ξεκίνησε γυμναστική.

Η Νικολέττα Καρρά μπορεί να διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, όμως, όπως παραδέχθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει πολύ καιρό να κάνει αερόβια άσκηση. «Μου είπανε από τη συμβουλευτική ομάδα ότι πρέπει να βάλω την αερόβια στη ζωή μου πιο πολύ μιας και την είχα παραμελήσει λόγω της αδυναμίας μου στα βάρη. Με την προσθήκη της αερόβιας άσκησης βελτιώθηκε γενικά η φυσική μου κατάσταση. Πολλοί μυοσκελετικοί μου πόνοι υποχώρησαν ενώ επίσης έχω αυξημένη απόδοση στις καθημερινές μου δραστηριότητες», σχολίασε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αναμφισβήτητα, η ίδια διαθέτει κορμί… λαμπάδα και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.

Δες φωτογραφίες:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μου είπανε από τη συμβουλευτική ομάδα της @cenegenicsgr ότι πρέπει να βάλω την αερόβια στη ζωή μου πιο πολύ μιας και την είχα παραμελήσει λόγω της αδυναμίας που έχω στα βάρη.Με την προσθήκη της αερόβιας άσκησης βελτιώθηκε γενικά η φυσική μου κατάσταση. Πολλοί μυοσκελετικοί μου πόνοι υποχώρησαν ενώ επίσης έχω αυξημένη απόδοση στις καθημερινές μου δραστηριότητες. Δοκίμασε το τώρα, ξεκίνα το προγραμμα και ενεργοποίησε όλη τη δύναμη και την υγεία που διαθέτει το σώμα σου αλλά δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα..! #cenegenics #stayyoungforever #mycenegenicsgr #fitness #health #agemanagement #healthness

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Karra (@nicolekarra_official) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 1017 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb