TV ΣΕΙΡΕΣ

Aj and the Queen: Αν ψάχνεις μια feelgood σειρά, τότε μην ψάχνεις άλλο

Το «AJ and the Queen» είναι η νέα σειρά του Netflix, που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Aj and the Queen: Αν ψάχνεις μια feelgood σειρά, τότε μην ψάχνεις άλλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε συνεργασία με τον δημιουργό του Sex and the City, Michael Patrick King, ο RuPaul αποφάσισε να δημιουργήσει μια συγκινητική κωμωδία όπου πρωταγωνιστεί ο ίδιος στο ρόλο της drag queen, Ruby Red.

Μια σειρά που θα λατρέψετε για ένα σωρό λόγους - είναι χαρούμενη, είναι γεμάτη μουσική, και μιλά για την αγάπη και την οικογένεια με ένα διαφορετικό και όμορφο τρόπο. Ένα ποπ διαμαντάκι στο Νetflix που πρέπει να δείτε.

Ο Robert που τα βράδια είναι drag queen με το όνομα Ruby Red, χάνει όλες τις οικονομίες του αφού τον εξαπατά ο αγαπημένος του, και αναγκάζεται να ξεκινήσει τουρνέ για να μαζέψει και πάλι χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλευρό του ομως, βρίσκεται μια πολύ ικανή, αλλά αγενής και σίγουρα απρόσμενη βοηθός, η 10χρονη Aj. Οι δυο τους αποκτούν μια υπέροχη σχέση που αποδεικνύει πως η οικογένεια είναι οι άνθρωποι που σε αγαπούν για αυτό που είσαι.

Στη σειρά των δέκα επεισοδίων εμφανίζονται 22 queens από παλιές σεζόν του RuPaul’s Drag Race, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η Valentina, η Bianca Del Rio, η Eureka, η Manila Luzon, η Jinkx Monsoon, η Latrice Royale και η Trinity the Tuck. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 217 / position2: 644
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb