ΜΟΔΑ

Αυτή είναι η απόχρωση των πουλόβερ που λατρεύουν οι fashionistas

Ένα ιδιαίτερο και ρομαντικό χρώμα που ταιριάζει τέλεια στα πλεκτά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτή είναι η απόχρωση των πουλόβερ που λατρεύουν οι fashionistas

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεφεύγοντας από τα σκούρα χρώματα του χειμώνα, οι φανατικές της μόδας ανά τον κόσμο προτιμούν όλο και περισσότερα τα πλεκτά σε μια πολύ ιδιαίτερη και ρομαντική απόχρωση, που αναμένεται να γίνει παντού sold out αυτή τη σεζόν.

Εντάξει, μπορεί να μην είναι ακριβώς νέα τάση στον κόσμο της μόδας, αλλά περίπου εδώ και ένα χρόνο, αυτό το κομψό και φίνο χρώμα έχει κατακτήσει ρούχα, αξεσουάρ, καθώς και τις καρδιές μας. Απαλό και σικάτο, το λατρεύουν οι οπαδοί του μίνιμαλ αλλά και όχι αγαπούν τα πιο έντονα μοτίβα. Αν και συνήθως βλέπουμε τη συγκεκριμένη απόχρωση σε πιο καλοκαιρινά ρούχα, πλέον το συναντάμε και στα απαλά μάλλινα, τα πλεκτά.

Η προσθήκη οποιουδήποτε χρώματος στο outfit μπορεί να προβληματίσει τους λάτρεις του μίνιμαλ, αλλά τα παστέλ καθησυχάζουν με την ήρεμη δύναμή τους -χρώμα μεν, απαλό και σικάτο δε.

Και καθώς η εποχή και η θερμοκρασία το επέβαλαν, το λιλά πέρασε από τα αιθέρια καλοκαιρινά και από τα fun αξεσουάρ, στην πιο cosy υφή από όλες -τα απαλά μάλλινα. Έτσι, πλάι στα ζωηρά πράσινα και τα classic blue πουλόβερ, προστέθηκαν και τα απαλά μωβ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

If Cardis Won Oscars 🏆 @americanvintage_officiel // http://liketk.it/2H0Ct #liketkit @liketoknow.it #americanvintage_officiel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BELLE | BLOGGER | LDN (@honeybelleworld) στις

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από χαριτωμένα, θηλυκά πουλόβερ και ζακέτες σε πιο απαλό ή πιο σκούρο λιλά τα οποία δίνουν μια απόλυτα chic, φρέσκια και στιλάτη πινελιά σε κάθε outfit που προστίθενται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

No ankles were lost in the making of this post ❄️ @mango #MangoGirls #Mango

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams (@lucywilliams02) στις

Επιπλέον, ακριβώς επειδή πρόκειται για ένα διακριτικό και φίνο χρώμα, οι πιθανότητες να το μετανιώσετε και να το καταχωνιάσετε σε 2-3 χρόνια είναι μικρές -πρόκειται για άκρως επίκαιρη τάση που όμως έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει κλασσική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Oops 💇🏻‍♀️ (guess who made this twin set 🙃)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diane Kari (@diane.kari) στις

Ο πιο cool τρόπος να συνδυάσετε το λιλά πλεκτό που μόλις αποκτήσατε (αν το αποκτήσατε) είναι με ένα κλασικό μπλε τζιν, λευκό ή μαύρο υφασμάτινο παντελόνι και sneakers ή ankle boots.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sweet Sunday. Dearest @kimseidensticker wearing our lavender Cropped Mock Neck Sweater.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη & Other Stories (@andotherstories) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
2 / position1: 649 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb