ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι με λαμπάκια ακόμη και μετά τα Χριστούγεννα

Και άλλοι τρόποι για να κρατήσετε το σπίτι ζεστό και ιδανικό για το χειμώνα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι με λαμπάκια ακόμη και μετά τα Χριστούγεννα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν χρειάζεται να πούμε γιατί τα φωτάκια δίνουν αμέσως ζεστό χαρακτήρα στο σαλόνι σας, και μάλιστα όπως προτείνει και η επιστήμη, αν σας φτιάχνουν το κέφι τότε επιβάλλεται να τα κρατήσετε.

Σύμφωνα με την ψυχολόγο Sally Augustin μάλιστα, αν νιώθετε πως έχετε μελαγχολήσει επειδή τα Χριστούγεννα τελείωσαν, τότε επιβάλλεται να κρατήσετε τα φωτάκια σας! Μιλώντας στη Mail Online, είπε: "Μας αρέσει να πιστεύουμε ότι είμαστε τόσο διαφορετικοί από τα ζώα, αλλά είμαστε στην πραγματικότητα πολύ κοντά με εκείνα. Η φωτιά, η εστία, το φως στο κέντρο της κρυψώνας μας, δημιουργούν πάντα θετικά συναισθήματα".

Βάλτε τα φωτάκια σε σημεία που φαίνονται εύκολα, στο σαλόνι, κοντά στην αγαπημένη σας πολυθρόνα, όταν κάθεστε να δείτε τηλεόραση. Έτσι θα έχετε την καλύτερη θέα!

Bάλτε τα περιμετρικά επάνω από ένα παράθυρο, μια πόρτα ή ένα κάδρο. Αφήστε τα στη βιβλιοθήκη ή μέσα σε ένα βάζο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από τα φωτάκια μπορείτε να προσθέσετε και κεριά! Μην τα βάλετε άναρχα, οπουδήποτε στο σαλόνι, μην εμφανίσετε ρεσώ πάνω σε πιατάκια και γενικώς μην κινηθείτε αυτοσχέδια. Κρατήστε μια αισθητική που ταιριάζει με τον χώρο σας. Βάλτε τα σε έναν δίσκο, είτε ξύλινο, είτε παλιό, και βάλτε τα κεριά το ένα δίπλα στο άλλο μαζί ίσως με ένα κουκουνάρι, ένα ρόδι ή κάτι που να θυμίζει χειμώνα αλλιώς μπροστά στο παράθυρο, στο τζάκι, ή απλώς, σε ένα ράφι (όχι βιβλιοθήκης).

pinterest

pinterest

pinterest

pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
9 / position1: 611 / position2: 915
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb