ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι θα σου εξομολογηθεί κάθε ζώδιο, σε κρίση ειλικρίνειας

Γιατί όλοι έχουμε αυτές τις στιγμές στη ζωή μας
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τι θα σου εξομολογηθεί κάθε ζώδιο, σε κρίση ειλικρίνειας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άνθρωποι είμαστε. Όλοι λίγο ή πολύ μπορεί να βρεθούμε σε μια στιγμή αδυναμίας ή να μας πιάσει μια κρίση ειλικρίνειας. 

Τότε, λοιπόν, θα ανοίξουμε το στοματάκι μας και θα εξομολογηθούμε κάτι που σίγουρα κάτω από άλλες συνθήκες ή άλλη στιγμή, δεν θα λέγαμε ποτέ. 

Τι θα έλεγες εσύ με βάση το ζώδιό σου και τι θα παραδεχόσουν που ενδεχομένως να άλλαζε την εντύπωση που έχουν οι άλλοι για σένα;

ΚΡΙΟΣ:

Όταν μου λένε «ηρέμησε», θέλω να κουτουλήσω κόσμο! Τώρα που μου το είπες, ηρέμησα.

ΤΑΥΡΟΣ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θυμώνω εύκολα. Μπορώ να διαχειριστώ ένα ξέσπασμα και να το κρατήσω για μήνες. Αλλά κατηγορήστε με για κάτι που δεν έκανα και θα δείτε πώς τα κάνω όλα λαμπόγυαλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Νιώθω ότι περιβάλλομαι από ηλιθίους κατά το 99.9% του χρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η ανασφάλειά μου είναι που με κάνει υπερπροστατευτικό, σε βαθμό να γίνομαι φορτικός, αλλά ναι, φοβάμαι μη χάσω όποιο πρόσωπο αγαπάω.

ΛΕΩΝ:

Η αλήθεια είναι ότι βγάζω έπαρση, αλλά το κάνω για να ενισχύω περισσότερο την αυτοπεποίθησή μου και να πάρω τα πάνω μου κι όχι γιατί θέλω να ανταγωνίζομαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Με τα λόγια καμιά φορά τα κάνω μούσκεμα και παρεξηγούμαι. Αν έγραφα όσα ήθελα να πω, μάλλον θα τα κατάφερνα καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ:

Η αλήθεια είναι ότι δε σταματάω να σκέφτομαι την εμφάνισή μου, αλλά τις πιο πολλές φορές γιατί δε μου αρέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Μερικές φορές τρομάζω κι εγώ με το πόσο ήρεμος και εξοικειωμένος είμαι με την ιδέα του θανάτου. Βέβαια, δεν ξέρω πώς θα νιώσω, αν πρόκειται να χάσω δικό μου πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ενώ είμαι συναισθηματικός άνθρωπος, μόλις έρχομαι σε επαφή με συγκινητικές καταστάσεις και κλάματα, θέλω αυτόματα να φωνάξω «φτάνει, δε μπορώ άλλο».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Δεν είμαι από πάγο, απλά παγώνω τα συναισθήματά μου για να προφυλαχτώ. Αν σε θεωρούν σκληρό και κρύο, είναι πιο δύσκολο να σε πληγώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Νιώθω ότι κανείς δεν μπορεί πραγματικά να με καταλάβει κι ότι το μόνο που ξέρουν κάποιοι είναι να με κρίνουν. Όσο και να μην το δείχνω, με ενοχλεί.

ΙΧΘΥΕΣ:

Καμιά φορά όντως θα τρόμαζε κάποιος, αν μπορούσε να διαβάσει τι υπάρχει στο μυαλό μου. Δεν είμαι πάντα το καλούλι και ευαισθητούλι που φαίνομαι. Συχνά νευριάζω ή αηδιάζω με αυτά που ακούω και είτε προσποιούμαι ότι προσέχω αλλά είμαι αλλού ή κάνω πολύ άσχημες σκέψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
13 / position1: 122 / position2: 576
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb