STYLE

10 πραγματα που δεν μπορεί να αποχωριστεί η Mαρίνα Σακελλαρίου

Τι δεν μπορεί να αποχωριστεί, τι χρησιμοποιεί κάθε μέρα και τι της είναι απολύτως απαραίτητο;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
10 πραγματα που δεν μπορεί να αποχωριστεί η Mαρίνα Σακελλαρίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρίνα Σακελλαρίου, Communications Manager στο The Meet Market, ανοίγει τις τσάντες και τα συρτάρια της και μας βάζει στον κόσμο της. Τι δεν μπορεί να αποχωριστεί, τι χρησιμοποιεί κάθε μέρα και τι της είναι απολύτως απαραίτητο;

1. Κρέμα προσώπου. Όσο περνάνε τα χρόνια πιάνω τον εαυτό μου να αποκτά εξάρτηση στις κρέμες μου, τα serum, τα λάδια και γενικά όλα αυτά τα μικρά μπουκαλάκια και βαζάκια που φροντίζουν για την όψη της επιδερμίδας μου. Η φωνή της μητέρας μου να λέει “πάντα θα ξεβάφεσαι , θα πλένεις το πρόσωπό σου και θα φοράς την κρέμα σου” ηχεί στα αυτιά μου ακόμα. Αυτή την περίοδο “έχω χαρεί” με την κρέμα Vinopure Skin Perfecting Mattifying Fluid και το λάδι VineActiv Overnight Detox της Caudalie και τα δύο.

Bρες το εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Πάντα έχω ένα βιβλίο στην τσάντα μου. Μου κρατάει παρέα, όπου και αν πάω. Στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην τράπεζα, σε ένα ραντεβού που μπορεί να έχω φτάσει νωρίτερα…


3. Ποτέ δεν φορούσα πολλά κοσμήματα αλλά τα τελευταία 3 χρόνια ανακάλυψα τα σκουλαρίκια Desperate Jewelry της Ζέφης Ιωάννου (τη μία εκ των δύο Desperate Artists) από τη Σύρο. Τα πρωτογνώρισα στο Meet Market (στο οποίο λαμβάνει συχνά μέρος) και τώρα πια δεν βγαίνω από το σπίτι χωρίς να φοράω ένα ζευγάρι.

Bρες τα εδώ

4. Πάντα έχω μαζί μου ένα κόκκινο κραγιόν. Όλο και κάτι μπορεί να προκύψει μέσα στην ημέρα ή κάποια απρογραμάτιστη βόλτα μετά από τη δουλειά, οπότε λίγο κόκκινο κραγιόν αισθάνομαι πως πάντα με “ντύνει” λίγο καλύτερα. Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ το no22 Matte Lasting Lip Color της Radiant.

Bρες το εδώ

5. Ετοιμάζοντας αυτή τη λίστα μια φίλη μου είπε “το σίδερο των μαλλιών σου μην ξεχάσεις να γράψεις”. Σπαστά ή ίσια μαλλιά ανάλογα με την όρεξη που θα έχω όταν ξυπνήσω.

6. Δεν ξεχνάω ποτέ το σημειωματάριό μου. Tα αγαπημένα μου τα βρίσκω στο Meet Market, συγκεκριμένα στις Think Pig, στα οποία αποτυπώνουν με σαρκαστικά σχόλια το έξυπνο χιούμορ τους. Αν δεν γράψω αυτά που σκέφτομαι ή αυτά που έχω να κάνω μετά από λίγο είναι πιθανό να μην θυμάμαι τίποτα. 

Bρες το εδώ

7. Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να το ξεχάσω. Τη μάσκαρα ΠΟΤΕ. Χρόνια τώρα φοράω τη Magna Lash της Radiant, που τονίζει τις βλεφαρίδες μου και μπράβο της.

Bρες το εδώ

Και ας μην παραλείψω και το lip balm με πρόπολη και μέλι που έχω πάρει από το Meet Market και συνέχεια ανανεώνω, της ελληνικής εταιρείας Βee Naturalles

Bρες το εδώ

8. Δυστυχώς δεν μπορω να το αποχωριστώ το κινητό μου,
ακόμα και αν το θέλω.

Είναι εργαλείο της δουλειάς μου και χτυπάει διαρκώς.

9. To 550 vintage levis jean μου το οποίο
ανακάλυψα σαν κρυμμένο θησαυρό στο vintage section του Meet Market.

10. Δεν θα βγω ποτέ από το σπίτι χωρίς το άρωμά μου. Θα ήθελα κάποια στιγμή να καταλήξω σε ένα συγκεκριμένο και να φοράω αποκλειστικά και μόνο αυτό, αλλά η αναποφασιστικότητά μου δεν μου το έχει επιτρέψει. Την περίοδο αυτή όμως, δηλώνω ερωτευμένη με το ερωτεύσιμο Μy Burberry Black.

Bρες το εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
16 / position1: 279 / position2: 1127
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb