STYLE

10 πράγματα που δεν αποχωρίζεται η Μαρία Μυλωνά

Τι δεν μπορεί να αποχωριστεί, τι χρησιμοποιεί κάθε μέρα και τι της είναι απολύτως απαραίτητο;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
10 πράγματα που δεν αποχωρίζεται η Μαρία Μυλωνά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρία Μυλωνά, συντάκτρια στο cozyvibe.gr, στο περιοδικό COZYHOME και στα υπόλοιπα έντυπα της Cozy Publications, μας αποκαλύπτει τα δικά της must-have, για μία όμορφη καθημερινότητα.

1. Τα καλλυντικά μου! Είμαι υπέρμαχος του light μακιγιάζ και της φυσικής ομορφιάς. Αφού πλυθώ, ξεκινάω την καθημερινή μου beauty ρουτίνα με την ενυδατική KIEHL'S Ultra Facial Cream. Στη συνέχεια εφαρμόζω κάτω από τα μάτια και στα σημεία που θέλω να φωτίσω, το “Serum Concealer” της Bobbi Brown και τελειώνω το μακιγιάζ μου με λίγη μάσκαρα και φυσικά το “Tinted ultimate red balm” του Dr Pawpaw στα μάγουλα και στα χείλη, για το πιο γλυκό, αναψοκοκκινισμένο αποτέλεσμα. Fresh & simple!

Βρες το εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Το άρωμά μου H όσφρηση είναι, ίσως, για μένα, η πιο δυνατή αίσθηση, καθώς έχει την ιδιότητα να σε “ταξιδεύει” στον χρόνο. Δε φεύγω ποτέ από το σπίτι αν δε φορέσω το αγαπημένο μου άρωμα. Love Story του οίκου Chloé, με λουλουδάτες νότες, βγαλμένο από την πιο όμορφη ιστορία αγάπης.

Βρες το εδώ

3.Τα notebooks μου. Οι φίλοι μου με φωνάζουν “βασίλισσα της λίστας”! Είμαι organising freak και γι' αυτό δεν πάω πουθενά χωρίς σημειωματάριο. Έχω κρατημένα notebooks από το Λύκειο, στα οποία ανατρέχω για να θυμηθώ παλιούς μου στόχους, τους οποίους πάντα καταγράφω. Έχω βάλει στο μάτι το πιο cute floral ημερολόγιο από την Rifle Paper Co. Santa can you hear me?

Bρες το εδώ

4. Mία από τις μεγάλες μου αγάπες είναι η διακόσμηση και ό,τι έχει σχέση με το interior design -δεν είναι τυχαίο το ότι γράφω σε περιοδικό αρχιτεκτονικής και διακόσμησης. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια αγαπημένα αντικείμενα του σπιτιού μου, θα έλεγα το κερί 'Peony & Blush suede' της Jo Malone, που καίει κάθε βράδυ, τη συλλογή μου από πορσελάνινες τσαγιέρες, τα coffee table books που θα βρει κανείς στο τραπεζάκι του σαλονιού μου -προτείνω το 'Celebrate' της Lauren Conrad για τέλεια events- καθώς και έναν πίνακα με το έργο 'Woman with a parasol' του αγαπημένου μου ζωγράφου, Claude Monet, μια πρόσφατη προσθήκη στον χώρο της τραπεζαρίας.

Βρες το εδώ

5. Αγαπώ το τσάι -και τις τσαγιέρες- όπως καταλάβατε. Ένα φλυτζάνι λίγο πριν τον βραδινό ύπνο, μπορεί να με χαλαρώσει. Το πιο αγαπημένο μου ever είναι to 'Marie – Antoinette tea' από τα Ladurée, με νότες από φρούτα και τριαντάφυλλο. Κι αν αναρωτιέστε πού το βρίσκω, πάντα θα βρεθεί κάποιος γνωστός ή φίλος που πηγαίνει στο Παρίσι και θα μου κάνει τη χάρη... P.S Σε μια άλλη ζωή ζούσα στις Βερσαλλίες και τα γαλλικά ήταν η μητρική μου γλώσσα.

6. Λατρεύω τη μόδα και το fashion alter ego μου είναι με βεβαιότητα η Blair από τη σειρά 'Gossip Girl', όχι μόνο για τα ρούχα αλλά και για τη χαριτωμένη αυθάδειά της. Τα bow shirts (πουκάμισα με φιόγκο στον γιακά) είναι το στυλιστικό σήμα κατατεθέν μου, με το college style στα top αγαπημένα μου.

7. Oι χειροτεχνίες είναι μέσα στα δικά μου αγχολυτικά, πόσο μάλλον όταν είναι Χριστούγεννα! Χαρτιά περιτυλίγματος, κορδέλες και σπάγκοι είναι πάντοτε στην Christmas list. Συμβουλή: Tυλίξτε εσείς οι ίδιοι τα δώρα για τους αγαπημένους σας, βάζοντας την προσωπική σας πινελιά. Η χαρά ξεκινάει πάντα από το ξετύλιγμα της κορδέλας!

8. Η polaroid μου! Η φωτογραφία είναι ένα από τα χόμπυ μου και όχι λόγω Instagram. H ροζ Instax polaroid μου έχει αποτυπώσει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου!

Βρες το εδώ

9. Τα κοσμήματά μου. Σε ό,τι αφορά τα κοσμήματα είμαι οπαδός του "λίγα, καλά και διαχρονικά". Δε βγάζω ποτέ από πάνω μου, το δώρο του αγαπημένου μου για τη γέννηση του γιου μας, ένα μενταγιόν από τα 'Links of London' με χαραγμένη τη φράση 'Mon coeur' (η καρδιά μου στα γαλλικά).

10.Τίποτα απ' όλα τα παραπάνω δε θα είχε νόημα και αξία, αν δεν είχα αποκτήσει τον γιο μου. Ο Νικόλας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Χάρις σε αυτόν όλα μοιάζουν πιο όμορφα καθημερινά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
16 / position1: 727 / position2: 1069
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb