ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια: Ερωτικές χριστουγεννιάτικες προβλέψεις

Πως θα περάσει τα Χριστούγεννα στον ερωτικό τομέα το κάθε ζώδιο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια: Ερωτικές χριστουγεννιάτικες προβλέψεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Ο Κριός θέλει ξεχωριστές βραδιές τις οποίες θα οργανώσει εκείνος φυσικά! Δεν αποκλείεται και να ντυθεί και Άγιος Βασίλης για το «Χοχοχο!» και το fun του πράγματος. Θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας μαγέψει αυτό το Σαββατοκύριακο, και αν κινηθείτε σωστά θα ξυπνήσετε παρέα ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ταύρος

Πολύ πιθανό να μετατρέψετε έναν φίλο σε εραστή μέσα στις γιορτές! Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι επειδή για εσάς παίζει μεγάλο ρόλο η συνεννόηση, πρέπει να επικοινωνείτε πολύ καλά καλά μαζί του για να προχωρήσετε. Ακόμα και οι δεσμευμένοι θα περάσουν καλύτερα με το ταίρι τους αν νιώσουν άνετα μέσα στο σώμα τους.

Δίδυμοι

Ισως να οργανώσετε και κάποια απόδραση σε κοντινό αλλά πιο μακρινό προορισμό, για να αλλάξετε λίγο παραστάσεις και να ξαναμπείτε στο mood της χαράς και της διάθεσης για φλερτ. Θα φορέσετε τα καλά σας, θα εντυπωσιάσετε, και κάποιος θα σας κοιτάει πονηρά... ενδώστε!

Καρκίνος

Θα οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια ένα ερωτικό διάλειμμα από φίλους και συγγενείς, συντροφιά με τον αγαπημένο σας πρόσωπου σε ένα ωραίο περιβάλλον, με καλό κρασί και φαγητό, με κλειστά κινητά, και χαμηλό φωτισμό. Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο! 

Λέων

Δεν είναι μόνο ότι τα Χριστούγεννα είναι μια καλή στιγμή για σeξ, αλλά και καλή περίοδος για εξόδους. Βάλτε τα καλύτερά σας ρούχα, περιποιηθείτε την εικόνα σας και επιλέξτε το πάρτυ με τον περισσότερο κόσμο. Εκεί παίξτε το περισσότερο μυστηριώδεις απ'ό,τι συνήθως, και ετοιμάστε το έδαφος για ένα ρομάντσο κάτω από το γκι!

Παρθένος

Μπορεί ενώ ασχολείστε με τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα σας να υποκύψετε σε ένα άγνωστο φετίχ για μεταμφιέσεις που σας ζητά ο σύντροφός σας και να ζήσετε μια καυτή νύχτα ντυμένη αγιοβασιλίτσα. Βάλτε φωτιά στα Χριστούγεννα με το ταμπεραμέντο σας!

Ζυγός

Role playing; Γιατί όχι; Δοκιμάστε μια τρελή ιστορία, παίξτε ερωτικά παιχνίδια στο τραπεζάκι του σαλονιού όπως στριπ πόκερ! Απολαύστε όλη αυτή τη χαρά και την δοτικότητα που σας κατακλύζει!

Σκορπιός

Βάλτε το τραγούδι «Santa baby» να παίξει και ξεκινήστε το στριπτίζ αμέσως με το που γυρίσει το έτερον ήμισι στο σπίτι. Ή βάλτε μια ερωτική ταινία να παίξει αντί για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη της βραδιάς. Εκεί που δεν το περιμένει το άλλο σας μισό, αλλάξτε το παιχνίδι!

Τοξότης

Είστε διαθέσιμοι να "σκοράρετε" ακόμη και σε υπαίθριους χώρους φτιάχνοντας ένα χιονάνθρωπο και κάνοντας σeξ! Πάρτε το άλλο σας μισό, μπείτε στο αυτοκίνητο και κατευθυνθείτε κάπου που κανείς δεν θα σας βλέπει! Περάστε το βράδυ σας στο αυτοκίνητο, ερωτοτροπήστε με την ησυχία σας, πάρτε και ένα μπουκάλι κρασί με δυο πλαστικά ποτηράκια και φτιάξτε κατάσταση!

Αιγόκερως

Αυτά τα Χριστούγεννα για εσάς είναι με λίγα λόγια, σeξι κάλτσες, μεγάλη οικειότητα και φαντασία. Tα κορίτσια θα φορέσεις τις πιο αραχνοΰφαντες κάλτσες και ζαρτιέρες και τα αγόρια θα φτιάξουν σπιτική αλλά ερωτική ατμόσφαιρα.

Υδροχόος 

Θα ξετυλίξετε τα "δώρα" του άλλο σας μισού πολλές φορές πριν από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, και μάλιστα χωρίς να το πολυπροσπαθήσετε θα κάνετε ξεχωριστά πολλά βράδια μεταξύ 20-31 του μηνός. Είναι η καλλιτεχνική σας φύση που θα τα δει όλα με άλλο μάτι!

Ιχθείς

Έξοδοι, γνωριμίες, και προτάσεις για νύχτες - φωτιά θα κάνουν τις γιορτές ακόμα πιο ξεχωριστές για εσάς. Και μάλιστα από ανθρώπους που δεν το περιμένατε πως νιώθουν κάτι για εσάς. Ετοιμαστείτε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb