Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Make up artist ομολογεί 3+1 μυστικά για τέλειο μακιγιάζ

Γίνε η καλύτερη μακιγιέρ του εαυτού σου

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 29, 2019

Make up artist ομολογεί 3+1 μυστικά για τέλειο μακιγιάζ

Το να πετύχετε το τέλειο μακιγιαζ είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Ειδικά αν δεν έχετε κάποιον να σας συμβουλέψει τις πρώτες φορές.

Για να έχετε το μακιγιαζ που θέλετε πρέπει να λάβετε υπόψιν σας πράγματα που δεν σας περνάνε εύκολα από το μυαλό. Για παραδειγμα θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας την απόχρωση του δέρματος σας και το τι ρουζ πάει με αυτό.

Όπως επίσης και το τι σχήμα έχει το πρόσωπο σας. Ο παρακάτω οδηγός με τις θα σας δώσει ότι χρειαζετε να ξέρετε ως αναφορά το μακιγιαζ και το πως θα μπορέσετε να κάνετε το πρόσωπο σας να λάμψει.

Το ρουζ έχει πολύ σημαντικό ρόλο στο μακιγιαζ σας. Πρέπει να επιλεχθεί με προσοχή. Πρέπει να λάβετε υποψιν το σχήμα του προσώπου σας για την σωστή εφαρμογή του στο πρόσωπο σας.

Τα μάτια έχουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο μακιγιαζ. Είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί καποιος στο πρόσωπο. Τι κάνετε αν τα μάτια σας όμως έχουν καθοδική στάση;

Τι χρώμα σκιά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας;

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να βάλετε eyeliner;
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb