ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του Μήνα: Δεκέμβριος

BONUS: Τι θα σας φέρει ο Άη Βασίλης;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια του Μήνα: Δεκέμβριος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι να περιμένετε τον τελευταίο μήνα του χρόνου

ΚΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα σας φέρει καλή διάθεση και κέφι. Καθυστερήσεις μπορεί να εμφανιστούν σε θέματα της δουλειάς, που θα απαιτηθεί συγκέντρωση και υπομονή για να ξεπεραστούν. Κατα τ'άλλα διάφορα περιστατικά θα ανεβάσουν την διάθεση και θα σας κάνουν περισσότερο ανοιχτούς και ευέλικτους στην σκέψη..

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Ένα ταξίδι στο εξωτερικό!

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα περάσετε ένα Δεκέμβριο με πολλές όμορφες στιγμές. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας, την καθημερινότητά σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψετε, να πάρετε αποφάσεις! Mόνο προσέξτε, επάνω στον υπερενθουσιασμό σας, μην τα κάνετε μαντάρα...

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Ένα μεγάλο νέο που θα σου φτιάξει το κέφι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αισιοδοξία σας και η πίστη στις δυνατότητες σας θα είναι τόσο αυξημένες που θα το μεταδίδετε πολύ έντονα και στο ταίρι σας. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχετε ευκαιρίες για να αποδράσετε! Οι ελεύθεροι ας είστε προσεκτικοί λίγο παραπάνω, γιατί ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός - μπορεί να είναι και φο μπιζού.

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Κέφι και φρεσκάδα, και κυρίως κατακτήσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή σε εμπόδια, ασυνεννοησία και γενικά όσες καταστάσεις ή άνθρωποι στο στενό σας περιβάλλον δεν βοηθούν τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά! Είναι σημαντικό να παραμείνετε ψύχραιμοι και ψυχροί στις κακουχίες των ημερών και να μην μπήξετε τα κλάματα με την πρώτη αναποδιά! 

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Μια ευχάριστη αλλαγή στα εργασιακά όσο κι αν κανείς δεν το περιμένει!

Άκουσε τον Arion Christmas εδώ

ΛΕΩΝ

Θέματα που ήταν σε στασιμότητα τώρα είναι στα φόρτα τους και σας βλέπουμε να γίνεστε το πρόσωπο της χρονιάς! Σημαντικό είναι αυτό το μήνα να μπορέσειτε να προχωρήσετε μπροστά παρά τα όποια εμπόδια. Μετά τα μέσα του μήνα σε περιμένουν καλύτερες μέρες.

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Μια αποκάλυψη από κάποιο άτομο!

ΖΥΓΟΣ

Τώρα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε οτιδήποτε ήταν σπασμένο και να κερδίσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Πετάξτε ότι σας είναι άχρηστο! Τα εργασιακά σας τα έχετε under control, τα χρήματά σας παραμένουν στις τσέπες σας. 

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Μια νέα αρχή στην καθημερινότητά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ωραίες μέρες ξημερώνουν... Κι επειδή θα περνάτε καλά, θα έχετε την τάση να αμελείτε συστηματικά βασικές υποχρεώσεις σας. Είτε επειδή ερωτεύεστε είτε επειδή γενικότερα θα κυριαρχεί μια διαφορετική διάθεση για χαλαρότητα. Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε και φανείτε αναξιόπιστοι ή τεμπέληδες και κυρίως αδιάφοροι. 

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Πολλά χρέη αν συνεχίσεις να ξοδεύεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κύριο χαρακτηριστικό σας θα είναι να μπαίνετε σε διαδικασία να αναβάλετε ή να ακυρώνετε προγραμματισμένες εργασίες σας ή ραντεβού. Αλλά αν καταπολεμήσετε τη νωθρότητά σας αυτές τις μέρες, και βρείτε τον εαυτό σας, ό,τι και να βάλετε στόχο θα το πραγματοποιήσετε με συνέπεια και μέθοδο. 

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Ένα νέο αμόρε ή ένα καλό φίλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τη μία διαφαίνεται ένα τρομερό κύμα κοινωνικότητας και καλοπέρασης που το έχετε ανάγκη. Από την άλλη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να μην τα θαλασσώσετε σε μια δουλειά. 

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Νέο κινητό ή έστω, βελτιωμένη επικοινωνία με το περιβάλλον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εχετε έντονα τη διάθεση να επιβληθείτε ακόμη και για πράγματα στα οποία λόγω φόρτου εργασίας δεν θα είστε πολύ αποτελεσματικοί. Για να δούμε θα τα καταφέρετε; Θέλουμε μπρίο, κόκκινα μάγουλα και ένα κορμί λαμπάδα, άρα αφήστε κάτω τα γλυκά!

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Μια μεγάλη ανατροπή που θα σε κάνει να χαμογελάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια επαφή μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε στο project που θα αποδώσει τα περισσότερα και θα δώσει τη μεγαλύτερη ώθηση εν τέλει στις ιδέες σας! Όσον αφορά στα προσωπικά τα άστρα στέλνουν καθαρή ενέργεια στα οικογενειακά ζητήματα και σε αυτά του σπιτιού!

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Μια συνδρομή για το γυμναστήριο.

ΙΧΘΕΙΣ

Στα οικονομικά σας κάποια απρόβλεπτα έξοδα σας αποσυντονίζουν αρκετά την περίοδο αυτή, τα οποία πρέπει να τα βάλετε σε σειρά και τάξη. Διάφορες δουλειές θα σας προκαλέσουν αρκετό άγχος και αναστάτωση αλλά μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις ευκαιρίες για να αποδράσετε σε ταξιδάκια και έτσι να ξεχάσετε το χάος που έμεινε πίσω.

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Μια δυνατή φιλία και πολλές χαρούμενες στιγμές.

Τι θα έλεγες για λίγη Χριστουγεννιάτικη μουσική;

Άκουσε τον Arion Christmas εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
26 / position1: 236 / position2: 772
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb