ENTERTAINMENT

Οι σeξι πόζες της Μαρίας Σολωμού στο Instagram

Θα σου φτιάξουν τη μέρα

Δημοσίευση ΝΟE 17, 2019
Οι σeξι πόζες της Μαρίας Σολωμού στο Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαμά ενός παιδιού και προσφάτως χωρισμένη με τον Πάνο Μουζουράκη, η Μαρία Σολωμού είναι η δική μας αγαπημένη γυναίκα και ηθοποιός, από τότε ακόμη που τη βλέπαμε στους Singles. Η Μαρία διανύει το 45ο έτος της ηλικίας της, και πραγματικά είναι γυναικάρα. Να μας πουν τι τα μοντέλα της Victoria’s Secret, μπροστά σε αυτή τη γυναίκα;

Απ’ ότι φαίνεται η Μαρία έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη, και το χθεσινό της post στο Instagram, είναι η πιο τρελή απόδειξη. Οι sεxy πόζες της στο διαδίκτυο μας απέδειξαν πως είναι έτοιμη να προχωρήσει τη ζωή της και από εμάς έχει ένα τεράστιο «ναι».

Σε ασπρόμαυρο φόντο η 45χρονη ηθοποιός μας απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο sεxy είναι, αλλά και γεμάτη αυτοπεποίθηση και με το post της ξεσήκωσε το Instagram. Όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις φωτογραφίες ανέβασε η ηθοποιός κάνοντας μας να θέλουμε να πατήσουμε την καρδούλα σε καθεμία ξεχωριστά.

«Back to black (and white)», έγραψε η Μαρία Σολωμού στο caption της φωτό, εμφανώς επηρεασμένη από την Amy Winehouse. Φυσικά τα σχόλια και τα likes από κάτω έπεσαν βροχή. Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί στη συνέχεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Back to black (and white)!!!! #σάββατοκιαπόβραδο #διπληπαραστασουλα #strikeapose #oneofthosedays

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Solomou (@mariasolomou_official) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 632 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb