ΠΡΟΣΩΠΑ

Patrick‑Louis Vuitton: Θρηνεί τον χαμό του ο κόσμος της μόδας

Ακόμα μια μεγάλη απώλεια στο χώρο της μόδας

Δημοσίευση ΝΟE 08, 2019
Patrick‑Louis Vuitton: Θρηνεί τον χαμό του ο κόσμος της μόδας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θλίψη στο χώρο της μόδας προκάλεσε ο θάνατος του Patrick-Louis Vuitton, του επικεφαλής του τμήματος ειδικών παραγγελιών του γαλλικού οίκου Louis Vuitton ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, στο Παρίσι.

Ο Patrick-Louis Vuitton ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση, προσχωρώντας στην επιχείρηση το 1973 ως τεχνίτης ξυλουργός αλλά η εξέλιξή του στον διάσημο οίκο μόδας ήταν μεγάλη και σύντομα ανέλαβε το τμήμα ειδικών παραγγελιών.

Ο Patrick αρχικά δεν ήθελε να μπει στην οικογενειακή επιχείρηση αλλά άλλαξε την απόφασή του όταν ο παππούς της οικογένειας Gaston-Louis Vuitton έφυγε από τη ζωή το 1970 και η σύζυγός του ζήτησε την συνδρομή του Patrick στην επιχείρηση.

Η είδηση του θανάτου ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του οίκου ενώ τα λόγια για την απώλεια του υπεύθυνου του τμήματος ειδικών παραγγελιών ήταν συγκινητικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενημερωθήκαμε με θλίψη για την απώλεια του Patrick-Louis Vuitton και θέλουμε να μοιραστούμε το μήνυμα του Michael Burke (διευθύνων σύμβουλος του οίκου):

«Μοιραζόμαστε όλοι την ίδια θλίψη. Ο Patrick-Louis ήταν μια εμβληματική φιγούρα της οικογένειας Vuitton και του οίκου μας. Οι σκέψεις μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά του, ιδιαίτερα τους γιους του, Pierre-Louis και Benoît-Louis, που εργάζονται δίπλα μας, καθώς και τα εγγόνια του. Εκ μέρους όλων των ομάδων, τους στέλνουμε τη συμπαράστασή μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It is with profound sadness that we share the news of the passing of Patrick-Louis Vuitton. All our thoughts go to his family, in particular his sons Pierre-Louis and Benoît-Louis who work beside us, as well as his grand-children. Patrick-Louis followed the family tradition by joining the workshop in 1973 as carpenter craftsman. His expertise and passion of trunk-making constantly renewed the legacy of the Art of Travel. “Savoir-faire can only exist if it is transmitted…” was one of his favorite expressions.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton Official (@louisvuitton) στις

O αποθανών είχε εξειδίκευση στην συλλογή των βαλιτσών ταξιδίου της διάσημης φίρμας, και ο τρόπος που συνδύασε το ταξίδι με την μόδα, έδωσε νέα πνοή στον διάσημο οίκο.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 447 / position2: 849
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb