ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αφροδίτη στον Τοξότη: Tα ζώδια έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν

Θα τους πάει πολύ καλά αυτό το διάστημα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αφροδίτη στον Τοξότη: Tα ζώδια έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αφροδίτη, από την 1η μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου, θα βρίσκεται στον Τοξότη, η οποία θα απογειώσει ερωτικά αρκετά ζώδια και όχι μόνο!

Θα φέρει κέφι, αισιόδοξη διάθεση, βελτίωση των οικονομικών, δωράκια, ταξίδια και όρεξη για άφθονες περιπέτειες.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα προσφέρει απλόχερα δώρα στα παρακάτω 4 ζώδια. Ποια είναι τα τυχερά;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ε, ναι, είναι δυνατόν να βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και να μην πετάς από τη χαρά σου; Εννοείται ότι είσαι από τους πιο ευνοημένους. Η τύχη είναι με το μέρος σου και ό,τι λαχταράς έχεις βάσιμες ελπίδες να το αποκτήσεις. Το ότι θα σε κάνει περιζήτητο, με τη σπιρτάδα, την τσαχπινιά και το ακομπλεξάριστο στιλάκι σου είναι το μόνο βέβαιο. Αν μάλιστα το προσεχές διάστημα αποφασίσεις να αλλάξεις το look σου, ντύσιμο, μαλλιά ή ό,τι άλλο, τότε το fan club σου θα μεγαλώσει κι άλλο. Από την άλλη, οποιοδήποτε στόχο έχεις βάλει, είτε πρόκειται για την κατάκτηση του ατόμου που σου αρέσει είτε για κάτι άλλο που θα βελτιώσει την προσωπική σου ζωή, με τη βοήθειά της θα τον πραγματοποιήσεις.

ΛΕΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την Αφροδίτη στον πύρινο Τοξότη και 5ο οίκο σου, ξεκινά μια περίοδος στα ερωτικά σου που ό,τι (όποιος/α) σου αρέσει, θα το έχεις. Ω, ναι! Αρκεί να ξαναβρείς τη ζωντάνια και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου, να ξεχάσεις πρωτόκολλα, υπεροψία και μπλαζε ύφος και να κυκλοφορήσεις, διασκεδάζοντας και δίνοντας σημασία στο πόσο ωραία νιώθεις. Η αίσθηση της περιπέτειας σε συνδυασμό με τον ερωτισμό και την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος για το τι θα γίνει αύριο είναι οι εγγυήσεις σου για την επιτυχία στο αντίθετο φύλο, οπότε η πιθανότητα ενός αναζωογονητικού έρωτα είναι πολύ μεγάλη. Αν είσαι σε σχέση, θα ευχαριστηθείς το δημιουργικό χρόνο που περνάς με το ταίρι σου, ενώ αν έχεις παιδί, θα ξανανιώσεις μέσα από τις στιγμές που θα μοιραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου μόνο καλά θα σου φέρει. Εκτός του ότι οικονομικά θα αρχίσει να βελτιώνεται η κατάστασή σου, καθώς θα έρχονται χρήματα στα χέρια σου, που θα σου επιτρέψουν να καλύψεις τις πάγιες ανάγκες σου και να ξοδέψεις για να περάσεις ωραία, η λίμπιντό σου θα χτυπήσει κόκκινο και θα ελκύεις σαν μαγνήτης. Προκλήσεις-πειρασμοί, καuτές ερωτικές νύχτες και πραγματοποίηση σeξουαλικών επιθυμιών θα σε απογειώσουν πραγματικά, συναρπαστικά, ενώ δεν αποκλείεται να «δεθείς» με ένα πρόσωπο, που θα σου δείξει την ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση, αυτή η περίοδος είναι άκρως ερωτική και παιχνιδιάρικη και το μόνο που σου μένει είναι να την απολαύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη και 2ο οίκο σου θα σου βγάλει την πιο... τυχοδιωκτική πλευρά σου και σε καλεί να συμμετάσχεις στο κυνήγι του έρωτα και του χρήματος, στοχεύοντας στην ευχαρίστησή σου, έστω και την προσωρινή. Κι η αλήθεια είναι ότι σου δίνει όλες τις ευκαιρίες, ώστε να αποκτήσεις όλα όσα θέλεις, υλικά και ερωτικά. Σαν να έχεις ένα είδος μαγνήτη πια στα χέρια σου, θα τραβάς το χρήμα, ενώ δεν αποκλείεται, αν λειτουργήσεις έξυπνα και ευέλικτα να κάνεις μια πολύ καλή συμφωνία. Ίσως κερδίσεις κι ένα ικανοποιητικό ποσό, όπως και να κάνεις αρκετά καλές αγορές. Από την άλλη, σου δίνει αισιοδοξία, κέφι και ενέργεια, οπότε ερωτικά δε θα πιάνεσαι και το ποσοστό των κατακτήσεών σου θα ανέβει θεαματικά. Παράλληλα θα αναζωπυρώσει και το σeξουαλικό σου ενδιαφέρον για το ταίρι σου, οπότε κι εκεί αναμένονται... μεγάλες στιγμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
5 / position1: 257 / position2: 1115
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb