SKIN CARE

Η πιο τρομακτική μάσκα ομορφιάς που όμως κάνει θαύματα

Και μπορείς να τη βρεις και στην Ελλάδα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η πιο τρομακτική μάσκα ομορφιάς που όμως κάνει θαύματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μάσκα Dr Jart έγινε viral για δυο λόγους. Αφενός γιατί οι beauty bloggers και YouTubers την λάτρεψαν, αφετέρου γιατί όπως και να το κάνεις είναι πολύ διαφορετικη από ό,τι άλλο έχεις δει.

Αυτές που έγιναν αρκετά γνωστές ήταν η δεύτερη γενιά, όπου παρασκεύαζες μόνη στο σπίτι ένα πηχτό τζελ ανακατεύοντας τα συστατικά. Η τρίτη γενιά είναι ακόμα πιο διαφορετική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Good news 🥳 You can experience spa-level pampering right at home with our Shake & Shot Rubber Masks. Simply combine, shake, and apply this peel-off mask for smooth, baby skin! PSSSST FLASH SALE ALERT! Catch these guys on sale now on us.drjart.com 🛒 #regram @laneeglow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr.Jart+ Global (@drjart) στις

Ο μάσκες του Dr Jart επανέρχονται συνεχώς με ενισχυμένα δραστικά συστατικά και μια νέα υφή. Η πρώτη γενιά από μάσκες ήταν η κλασική sheet mask, η δεύτερη με υδρογέλη και βιοκυτταρίνη (με τζελ) που έφτιαχνες μόνη σου, και οι τωρινές από καουτσούκ!

Με βάση τις τεχνικές σμίλευσης, οι μάσκες από καουτσούκ της Dr Jart φαίνεται πως κάνουν καλύτερη δουλειά. Πρώτα περνάς το serum στο δέρμα σου και έπειτα φοράς αυτές τις πολύχρωμες μάσκες για να κρατήσουν στο εσωτερικό τους τα πολυτιμα αυτά συστατικά και να εισχωρήσουν στο δέρμα σου!

Μπορείς να τη βρεις εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
1 / position1: 3655 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb