ΜΑΛΛΙΑ

Η Martha Hunt της Victoria Secret σου αποκαλύπτει το κόλπο για τέλειες μπούκλες

Σαν αυτές που έχει όταν βγαίνει στην πασαρέλα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η Martha Hunt της Victoria Secret σου αποκαλύπτει το κόλπο για τέλειες μπούκλες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Victoria’s Secret φημίζεται για την εξωτική ομορφιά των μοντέλων της, τα εντυπωσιακά τους φυσικά χαρακτηριστικά αλλά και το έως και ψεύτικο αποτέλεσμα που έχουν μετά το ανάλογο beauty pampering που τους κάνουν.

Τα μαλλιά τους, για παράδειγμα, είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία φημίζονται, αφού πάντα είναι λαμπερά και υγιή και μας κάνουν να ψάχνουμε στο Internet τις μεθόδους που θα τα δώσουν και στη δική μας περίπτωση.

H Martha Hunt είναι το 30χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret από την Αμερική που έχει επιλεγεί από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας για τις πασαρέλες τους, όπως Giorgio Armani, Chanel, Versace, Louis Vuitton, Oscar de la Renta, κτλ.

Επειδή ξέρει πόσο θέλει ο κόσμος να μπορεί να έχει τα εντυπωσιακά της μαλλιά, ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο δείχνει με τη βοήθεια της hairstylist της πώς θα το καταφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια μάλλον θα γίνει η επόμενη συντροφιά σου καθώς φτιάχνεις τα μαλλιά σου, αφού, εκτός των άλλων, η Martha είναι πολύ διασκεδαστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 439 / position2: 865
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb