CELEBS

Oι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο Ραφαέλ Ναδάλ ‑ Μαρία Περέγιο

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο σε υπερπολυτελές θέρετρο στη Μαγιόρκα
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 21, 2019
Oι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο Ραφαέλ Ναδάλ ‑ Μαρία Περέγιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παντρεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου ο Ραφαέλ Ναδάλ και η αγαπημένη του, Μαρία Περέγιο. Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές θέρετρο La Fortaleza που βρίσκεται στο ισπανικό νησί της Μαγιόρκα. Το ζευγάρι ήταν τρισευτυχισμένο, ενώ στην τελετή είχαν δίπλα τους αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς και φίλους.

Το νυφικό της πανέμορφης Μαρία ανέλαβε η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Rosa Clara. Όπως λέει και η ίδια η σχεδιάστρια στο βίντεο που ακολουθεί «είναι μια μεγάλη ευθύνη, αλλά και τιμή για εμένα να σχεδιάσω το νυφικό της Μαρία για τον γάμο της με τον Ραφαέλ». Μάλιστα, η ίδια σχεδιάστρια επιμελήθηκε τα φορέματα που θα φορέσουν η μητέρα της νύφης, αλλά και η μητέρα και η αδερφή του Ναδάλ.

View this post on Instagram

👰🤵🏻 - Here’s one of the official photo we have from Rafa’s wedding 😍 They are looking amaziiiiinnnnngggg 🔥🔥🔥 - I didn’t want to post it yesterday when it came out because I wanted to make sure that everyone ( in Rafa and Mery’s entourage. It seems like there’s no problem so here it is !!! ) was okay with it 🙏🏼 - We all are wishing you all the very best for your life together !! - - ( 📸 : @frnadal )

A post shared by Rafael Nadal Fan Page (@rafaelnadal__) on

View this post on Instagram

Here’s the second official photo of the wedding 👰🤵🏻😍 - - (📸 : @frnadal )

A post shared by Rafael Nadal Fan Page (@rafaelnadal__) on

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Μάιο στη Ρώμη, κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς στη μελαχρινή καλλονή δεν αρέσει ιδιαιτέρως η δημοσιότητα. Είναι η μοναχοκόρη ενός επιχειρηματία από την Πάλμα ντε Μαγιόρκα και εδώ και δέκα χρόνια έχει αναλάβει τη διεύθυνση του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Ισπανού τενίστα, Rafael Nadal Foundation.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 316 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb