ΜΟΔΑ

Ξεπούλησαν αμέσως τα «παπούτσια του Ιησού» με το νερό από τον Ιορδάνη

Τα παπούτσια είχαν διαβαστεί και από παπά...

Δημοσίευση ΟΚΤ 13, 2019
Ξεπούλησαν αμέσως τα «παπούτσια του Ιησού» με το νερό από τον Ιορδάνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κύριε ελέησον! Δεν φτάνει που είναι πανάκριβα (3.000 δολάρια!), ξεπούλησαν και μέσα σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που διατέθηκαν online.

Ο λόγος για τα αποκαλούμενα «παπούτσια του Ιησού», που έφτιαξε μια εταιρεία στο Μπρούκλιν, η MSCHF, ανασχεδιάζοντας τα Nike Air Max 97.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μέσα στις σόλες υπάρχει νερό από τον Ιορδάνη ποταμό, ενώ στα κορδόνια των παπουτσιών υπάρχει ένας μεταλλικός σταυρός. Επίσης στο πλαϊνό τους μέρος αναγράφεται η αναφορά στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο (MT. 14:25) για το θαύμα του Ιησού που «περπάτησε πάνω στο νερό της Λίμνης της Γαλιλαίας» και στη γλώσσα του παπουτσιού υπάρχει μια κόκκινη κουκκίδα που συμβολίζει «το αίμα το Ιησού».

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η εταιρεία λέει επίσης ότι τα παπούτσια διαβάστηκαν και από παπά πριν πουληθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μότο της εταιρείας ήταν: «Περπατήστε στο νερό» (όπως περπάτησε ο Ιησούς).

Ο υπεύθυνος της εταιρείας, Ντάνιελ Γκρίνμπεργκ είπε στη New York Post, ότι το νερό του το έστειλε ένας φίλος του από το Ισραήλ,

Να σημειωθεί ότι η Nike δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα παπούτσια. Η MSCHF πήρε τα παπούτσια από το εμπόριο και τα ανακατασκεύασε στο χέρι, βάζοντας το «ιερό νερό» στις σόλες με σύριγγα.

Και για όσους δεν τα πρόλαβαν, αφού στην πρώτη πώληση διατέθηκαν μόνο 24 ζευγάρια, μην σκάτε! Η εταιρεία ετοιμάζει άλλα και θα τα διαθέτει online κάθε δεύτερη και τέταρτη Τρίτη του μήνα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 282 / position2: 812
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb