Αγριες Μέλισσες: Δείτε τα απίστευτα νούμερα που έκανε

Έκανε «περίπατο» η σειρά του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τετάρτης

Δημοσίευση ΟΚΤ 10, 2019
Αγριες Μέλισσες: Δείτε τα απίστευτα νούμερα που έκανε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεχίζει να είναι σαρωτική η πορεία της σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» στους πίνακες της τηλεθέασης. Αν και είναι σχετικά νωρίς, φαίνεται πως όχι μόνο έχει κερδίσει το στοίχημα, αλλά έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, χαρίζοντάς της υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης και χωρίς τον σκληρό αντίπαλο που ακούει στο όνομα GNTM 2, η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 έκανε «περίπατο» σημειώνοντας υψηλή τηλεθέαση. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο έκανε 32,2%, ενώ έφτασε να κάνει μέχρι και 35,7% και στο δυναμικό κοινό τερμάτισε επίσης πρώτη με 30%.

Η δραματική σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά» έκανε στο γενικό σύνολο 11,9%, ενώ πολύ καλύτερα τα πήγε στο δυναμικό κοινό, σημειώνοντας 16,1%. Το X-Factor στο γενικό έκανε 12,6% ενώ στο δυναμικό περιορίστηκε στο 11,7%.

Οι «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στο γενικό σύνολο έκαναν 16,9%, όμως φαίνεται πως δεν έχουν πείσει το νεανικό κοινό, που τους χάρισε μόλις 11,2% ποσοστό τηλεθέασης.

Το βράδυ της Τετάρτης έκανε πρεμιέρα η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του STAR, Globetrotters, με παίκτες όπως τον Χάρη Βαρθακούρη και τη σύζυγό του, αλλά και τους Παντελή Βούρο και Χρήστο Μπάρκα από το περσινό MasterChef. Και μπορεί στο Twitter να έγινε ένας σχετικός χαμός με το νέο παιχνίδι, όμως, σε τηλεθέαση έκανε 10,2% στο γενικό και 14,5% στις ηλικίες 18-54.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 807 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb