ENTERTAINMENT

Το σχόλιο της Κιμ Καρντάσιαν για την Γκρέτα Τούνμπεργκ

Βρήκε ακόμα μια θαυμάστρια

Δημοσίευση ΟΚΤ 08, 2019
Το σχόλιο της Κιμ Καρντάσιαν για την Γκρέτα Τούνμπεργκ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για την έφηβη ακτιβίστρια, που μάχεται για τη διάσωση του πλανήτη, την Γκρέτα Τούνμπεργκ, αποκαλώντας την μια «θαρραλέα και φανταστική νέα γυναίκα» κι επισημαίνοντας ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες της 16χρονης Σουηδέζας για την κλιματική αλλαγή.

Η 38χρονη επιχειρηματίας είπε, με εγκωμιαστικά λόγια, ότι θα της άρεσε πολύ να δειπνήσει με την Τούνμπεργκ, η οποία σε ομιλία της στα Ηνωμένα Έθνη τον περασμένο μήνα είπε, απευθυνόμενη προς τους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας, ότι της έκλεψαν την παιδικότητά της με τα «κούφια λόγια» τους.

«Εκείνη (η Τούνμπεργκ) είναι ένα τόσο φανταστικό κορίτσι, τόσο γενναίο και θαρραλέο που ύψωσε το ανάστημά της μπροστά στους μεγάλους, που μπορούν να γίνουν πολύ τρομακτικοί και εκείνη να είναι τόσο ανοικτή και ειλικρινής, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε» σημείωσε η Καρντάσιαν σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αρμενία.

«Η κλιματική αλλαγή είναι ένα σοβαρό πρόβλημα» υπογράμμισε η τηλεπερσόνα, η οποία παρέστη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πληροφορικής στην πρωτεύουσα της Αρμενίας Γερεβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να συνομιλήσει με τους γονείς της Τούνμπεργκ και να μοιραστεί τις σκέψεις της καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει καταγωγή από την Αρμενία και στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη χώρα βάπτισε τα τρία από τέσσερα παιδιά της χθες.

Με περισσότερους από 60 εκατομμύρια followers στο Twitter, η Καρντάσιαν δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη νομική, αν και το να το καταφέρει «αποτελεί πρόκληση για εκείνη», λόγω του βεβαρημένου προγράμματός της.

Η επιχειρηματίας διαβεβαίωσε ότι δεν σχεδιάζει να ασχοληθεί με την πολιτική και δεν θέλει να αποκτήσει άλλα παιδιά με τον σύζυγό της, τον μουσικό Κάνιε Ουέστ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 304 / position2: 1204
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb