ENTERTAINMENT

Κylie Jenner ‑Travis Scott: Η σχέση, ο χωρισμός, οι απιστίες, ο αντικαταστάτης

Γιατί επέλεξαν να κάνουν ένα «διάλειμμα» από τη σχέση τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Κylie Jenner ‑Travis Scott: Η σχέση, ο χωρισμός, οι απιστίες, ο αντικαταστάτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η είδηση πως η Kylie Jenner και σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της Travis Scott, χώρισαν, έσκασε σαν βόμβα στη showbiz, και πολλοί πιστεύουν πως η Kylie ήδη έχει βρει νέο ταίρι και είναι γιος πασίγνωστου σταρ.

Πάμε πίσω στο 2017 όταν η σχέση τους ξεκινούσε, το Σαββατοκύριακο του Coachella. Oι δυο τους ήταν φίλοι για ένα διάστημα ώσπου η σπίθα έγινε φωτιά. Ένα μήνα μετά εθεάθησαν σε αγώνα μπάσκετ όπου εκεί έγινε ξεκάθαρο πως οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Πολύ σύντομα η Kylie έμεινε έγκυος και αποφάσισε να το κρατήσει γιατί όπως έλεγε και το αγαπημένο της τραγούδι του Drake, ήταν "God's plan". Κάποια στιγμή που πλέον εικάζουμε πως λογικά ήταν η μέρα που έμαθαν για την εγκυμοσύνη, εκείνος έγραψε στο Twitter: "happiest day of my life".

Μερικούς μήνες αργότερα, το μυστικό αποκαλύφθηκε, η Kylie έγινε μητέρα και όλα κυλούσαν ήρεμα. Όμως η ζωή ενός ράπερ απέχει πολύ από το νορμάλ και η Kylie μάλλον άρχισε να κουράζεται. Άλλωστε συχνά πυκνά κάποια φήμη περί απιστίας εμφανιζόταν στα σάιτ που αναστάτωνε συχνά την ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

SCOTT: Why do you think our relationship works? And why do you think we knew it worked so quickly? JENNER: We think the same and we have the same goals and passions in life. Besides the fact that we have good chemistry, we have a lot of fun together. You’re my best friend. Through all the ups and downs that every relationship has, we evolve together through them and keep getting stronger. [from kylie and travis’ playboy cover] - - - - - - - - - #relationshipgoals #kyliejenner #travisscott #astroworld #stormiwebster #cutecouples#explorepage #explore #explorepage #goals #couplesgoals #kylieandtravis #stormi #kylie #jennersisters #laflame #kyliejenneredits #edits #cutecouples #baby #babyfever #trylie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie&Travis (@kylie.and.travis) στις

Όπως αναφέρουν πηγές στο Hollywood, oι λόγοι που οδήγησαν την Kylie να χωρίσει με το διάσημο ράπερ Travis Scott μετά από δύο χρόνια σχέσης και ένα παιδί, ήταν γιατί η Kylie ήθελε δεύτερο παιδί όπως είχε γράψει και στο Instagram της, ενώ εκείνος ήθελε να ζήσει μια ζωή σαν ροκ σταρ.

Ταυτόχρονα το τελευταίο διάστημα η Kylie είχε χάσει εντελώς την εμπιστοσύνη της για τον σύντροφό της, κάτι που έμμεσα επιβεβαιώνει τις φήμες που φούντωσαν τους τελευταίους μήνες για απιστίες του Travis.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πηγές του Hollywood Life ανέφεραν ότι η Jenner και ο Scott «προσπαθούσαν να κάνουν τη σχέση να λειτουργήσει για λίγο, αλλά πριν από μερικές εβδομάδες αποφάσισαν να απομακρυνθούν, τουλάχιστον για τώρα». Προς το παρόν, ο Scott και η Jenner θα «συνεχίσουν να συγκατοικούν και θα διατηρήσουν την μικρή Stormi ως την προτεραιότητά τους».

Και τώρα οι φαν της Kylie πιστεύουν πως η 22χρονη celebrity τα έχει φτιάξει με το γιο του Will Smith, τον 21χρονο Jaden Smith που είναι και αυτός ράπερ.

Tο ΤΜΖ, δημοσίευσε (αποκλειστικά) πλάνα από τον πρόσφατο γάμο του Justin Bieber και της Hailey Baldwin, όπου πήγε και η Kylie και βλέπουμε πως ο Jaden ενώ χορεύει με την Kylie, την αγγίζει αρκετά απρεπώς και η ίδια δείχνει να μην ενοχλείται καθόλου.

Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν είναι ένα διόλου απίθανο σενάριο, αφού η Kylie και ο Jaden υπήρξαν και στο παρελθόν ζευγάρι και είχαν χωρίσει το 2013. 

Προς το παρόν τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αν και στη showbiz πλέον, όπου υπάρχει καπνός σίγουρα υπάρχει και φωτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 569 / position2: 5304
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb