SKIN CARE

Πώς χρησιμοποιείς το περιβόητο derma roller στο σπίτι

Αν αποφασίσεις να το κάνεις μόνη σου θέλει προσοχή
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς χρησιμοποιείς το περιβόητο derma roller στο σπίτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το έχεις δει στα μαγαζιά, στο ΥοuTube και το Instagram. Όμως τι ακριβώς κάνει; Οι ατσάλινες μικροακίδες του είναι η... πόρτα για την είσοδο ουσιών στο δέρμα σου με στόχο την απορρόφηση των δραστικών συστατικών!

Boηθά στο να αυξηθεί το κολλαγόνο, να γίνει το δέρμα σου ελαστικό και σφριγιλό ενώ βοηθά στο να εξαλειφθούν οι μικρές ρυτιδούλες και οι δυσχρωμίες, ακόμη και σημάδια από την ακμή.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο δέρμα για την κυτταρίτιδα. Δεν πονάει και χρειάζεσαι μόνο λίγες ώρες επούλωσης. Δεν προκαλεί φωτοευαισθησία ούτε σημάδια. 

Είναι σημαντικό όμως να μάθεις να το χρησιμοποιείς σωστά και με ασφάλεια. 

Πριν ξεκινήσεις την χρήση καθαρίζεις το δέρμα πολύ καλά βάζοντας κρέμα ή Ενυδατικό ορό (serum) από φυσικά συστατικά. Έπειτα κάνεις κάθετη πίεση από πάνω ως κάτω στο μάγουλό σου για να αντιληφθείς την αίσθηση. Μετά περνάς στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Το περνάς σε κάθε σημείο από 10 φορές. Όταν νιώσεις πως έχεις τον έλεγχο, τότε μπορείς να το περάσεις σε μερικά σημεία και οριζόντια π.χ. στη μύτη ή το μέτωπο. Με μεγάλη όμως προσοχή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα το βουτάς πάντοτε μετά από κάθε χρήση μέσα σε καθαρό οινόπνευμα, θα το αφήνεις να στεγνώσει και έπειτα θα το βάζεις στο κουτί του μέχρι την επόμενη χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 402 / position2: 1255
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb