CELEBS

Σενάρια επανασύνδεσης για διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Η εμφάνιση που διαψεύδει τις φήμες για χωρισμό

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 12, 2019
Σενάρια επανασύνδεσης για διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελικά είναι ξανά μαζί; Πριν λίγο καιρό έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση του χωρισμού τους, αλλά μια κοινή τους εμφάνιση σε κοσμική εκδήλωση πυροδότησε τις φήμες για επανασύνδεση. Ο λόγος για την Μελίνα Ασλανίδου και τον Βασίλη Μουντάκη. Η ίδια ποτέ δεν απαντά στις φήμες για την προσωπική της ζωή και όλοι έκαναν λόγο ότι ο χωρισμός της είναι οριστικός από τον επιχειρηματία. Όμως η εμφάνισή της με τον αγαπημένο της σε βάπτιση διαψεύδει τις όποιες φήμες περί χωρισμού!

Η μοναδική φορά που ασχολήθηκε η τραγουδίστρια με δημοσίευμα που αφορούσε στην προσωπική της ζωή, ήταν οι φήμες που την ήθελαν να ντύνεται νύφη στο πλευρό του γοητευτικού Κρητικού, με την ίδια να το διαψεύδει.

Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για χωρισμό της τραγουδίστριας από τον αγαπημένο της. Τελικά, όμως, η τραγουδίστρια το Σάββατο βρέθηκε σε βάφτιση στα Χανιά, και συγκεκριμένα στη βάφτιση των παιδιών της ηθοποιού Ιώς Ασηθιανάκη!

Στη φωτογραφία του τοπικού site της Κρήτης zarpanews.gr δείχνουν την τραγουδίστρια και τον κομμωτή να συνομιλούν σε φιλικό κλίμα και μας κάνουν να μιλάμε για δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους!

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 469 / position2: 923
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb