Ένας πατέρας βρήκε τον τρόπο να πείσει την κόρη του να μην φοράει κοντά σορτσάκια 

Το χιουμοριστικό βίντεο με τα εκατομμύρια views
Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Ένας πατέρας βρήκε τον τρόπο να πείσει την κόρη του να μην φοράει κοντά σορτσάκια 
facebook / Jason Hilley

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα, ο Jason Hilley, ένας πατέρας από τη Florida αποφάσισε να δώσει στην κόρη του ένα μάθημα σχετικά με τα αποκαλυπτικά ρούχα με έναν αρκετά πρωτότυπο και αστείο τρόπο. 

Σε ένα από τα πλέον viral βίντεο του τελευταίου μήνα ο Hilley εισέρχεται στο δωμάτιο της κόρης του φορώντας παρόμοια κοντά σορτς με αυτά που αγόρασε πρόσφατα η κόρη του με όλη την οικογένεια να γελάει. Μάλιστα υπόσχεται στην κόρη του ότι θα τα φοράει όταν θα βγαίνει έξω μαζί της σε μια προσπάθεια να τις δείξει πώς νιώθει.

Το οικογενειακό αστείο βίντεο έχει πλέον 45 εκατομμύρια προβολές, 863 χιλ shares, 200χιλ likes και πάνω από 95.000 σχόλια αφού οι χρήστες του Facebook αλλά και γενικότερα όλων των social media το έχουν αγαπήσει. 

"Δεν δημοσιεύω πολλά πράγματα στο Facebook εκτός αν πρόκειται για παιδιά μου. Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν περίμενα ότι θα κάνω κάτι που θα γίνει viral, αυτή ήταν απλά μια κανονική μέρα για εμάς. Το video δεν έγινε για να κερδίσουμε προβολή αλλά για να θυμόμαστε μια οικογενειακή στιγμή, να την μοιραστούμε με τους φίλους μας και να γελάμε ο ένας με τον άλλο."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Η οικογένειά μας ζει είναι εξίσου φυσιολογική με οποιαδήποτε άλλη. Αγαπάμε τα παιδιά μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτά. Όπως πρέπει να κάνουμε ως γονείς. Και πιστέψτε με, είναι φοβερά παιδιά. Η Kendall είναι στην εφηβεία και φυσικά θα προσπαθήσει να κάνει διάφορα πράγματα και να την γλιτώσει, αλλά καταλαβαίνει ότι κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα για κάποιο λόγο ως γονείς. Είναι σημαντικό τα παιδιά μας να μιλάνε μαζί μας, να επικοινωνούν και να μην μας φοβούνται".

Μάλιστα το παράδειγμα του υιοθέτησαν και άλλοι πατεράδες όπως φαίνεται και σε ένα από τα παρακάτω video.  

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 510 / position2: 1111
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb