ENTERTAINMENT

Μικαέλα Φωτιάδη: Όλα όσα παραδέχτηκε για το GNTM

Σχολιάστηκε έντονα για τον χαρακτήρα και τις αντιδράσεις της

Δημοσίευση ΑΥΓ 22, 2019
Μικαέλα Φωτιάδη: Όλα όσα παραδέχτηκε για το GNTM

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μικαέλα Φωτιάδη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model.

Μπορεί μέσα στο παιχνίδι να αποτελούσε ένα από τα μέλη της τριάδας φωτιάς – μαζί με την Εύη Ιωαννίδου και την Μέγκι Ντρίο– και να σχολιάστηκε έντονα για τον χαρακτήρα και τις αντιδράσεις της, ωστόσο, μετά το τέλος του show, πολλοί ήταν εκείνοι που αναθεώρησαν αυτά που πίστευαν, αφού έδειξε μια άλλα πλευρά του εαυτού της.

Η ξανθιά καλλονή δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το στάδιο του Bootcamp, μίλησε δημόσια γι’ αυτή την εμπειρία κάνοντας έναν απολογισμό.

«Ήμουν τόσο χαρούμενη! Ανυπομονούσα για τις δοκιμασίες και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην με χάσω. Τελικά στις δοκιμασίες τα πήγαινα καλά, άλλα κάπου μεταξύ σοβαρού και αστείου έχασα λιιιγο τον εαυτούλι μου... Είναι πάντα καλό να λες αυτό που σκέφτεσαι και να είσαι ειλικρινής ή αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, καλύτερα να μην πεις τίποτα; Να είσαι ειλικρινής πάντα! Άλλα με σεβασμό!

Το ταξίδι έχει πια τελειώσει , μπορώ να πω πως αρκετές φορές μου λείπει, και ναί αν είχα την ευκαιρία θα το ξανά έκανα από την αρχή, θα ξανά προσπαθούσα, άλλα αυτήν την φορά ως το τέλος ως Μικαέλα. Είμαι χαρούμενη που με βρήκα ξανά και που αντέχω τις δοκιμασίες της ζωής , γιατί αυτές οι δοκιμασίες μας κάνουν δυνατούς. Έμαθα πολλά και ακόμα καθημερινά μαθαίνω, και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την αγάπη που ακόμα παίρνω καθημερινά από τα fanpages και από τον καθένα σας ξεχωριστά, σας αγαπώ! #BootCampGNTM2018 More Wonderful things are coming!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 427 / position2: 1010
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb