ΜΟΔΑ
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δες τους νικητές: Tο απόλυτο mermaid top που θα εντυπωσιάσει τους πάντες

Σε σχέδιο Στυλιανής Πετρίδου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δες τους νικητές: Tο απόλυτο mermaid top που θα εντυπωσιάσει τους πάντες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mε μοναδική αισθητική, η συλλογή της Στυλιανής Πετρίδου ξεπερνά τα συνηθισμένα. Κάθε της κομμάτι θυμίζει καλοκαίρι, νησί, θάλασσα, χωρίς όμως να μοιάζει με ο,τιδήποτε άλλο έχετε δει.

"Μεγάλη επιρροή στην συλλογή ήταν η διαμονή μου στο νησί της Μυκόνου. Η θάλασσα, η ενέργεια του, η αισθητικες, οι άνθρωποι που γνώρισα, οι μουσικές που άκουσα. Μετέπειτα η πνευματικότητα και η αγάπη για την φύση που μπλέχτηκαν όλα μαζί σε σκοινιά από 100% βαμβάκι".

Δες τη συνέντευξή της στο Pink.gr εδώ

Κάντο δικό σου απλά κάνοντας follow στο Pink.gr στο Instagram και ακολουθώντας τις οδηγίες!

View this post on Instagram

WIN IT! Μην πεις πως δεν πεθαίνεις να το αποκτήσεις! Κέρδισε το απόλυτο μακραμέ mermaid top που θα εντυπωσιάσει τους πάντες σε σχέδιο Στυλιανής Πετρίδου. Κάντο δικο σου απλά! 1. Follow @pinkgr.official 2. Like στο post 3. Follow @stylianipetridou Και είσαι έτοιμη! Σε 15 μέρες θα γίνει η κλήρωση και η νικήτρια θα ειδοποιηθεί με μήνυμα για περισσότερες λεπτομέρειες για την παράδοση του δώρου! Καλή επιτυχία σε όλες! #giveawaysgr #giveaway #diagonismos #giveaways #giveawaygreece #διαγωνισμός #greece #giveawaysgreece #διαγωνισμοί #diagwnismos #greekgiveaways #diagonismoi #diagwnismoi #grgiveaway #διαγωνισμος #greekgiveaway #giveawaygr#grgiveaways#giveawaytime

A post shared by Pink.gr (@pinkgr.official) on

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb