SKIN CARE

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της θεάς Jennifer Lopez

Πρόσφατα έκλεισε τα 50, αλλά η εμφάνιση της είναι απλά άψογη
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της θεάς Jennifer Lopez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια δεν γνωρίζει την απόλυτη θεά, Jennifer Lopez ή αλλιώς J.Lo. η οποία μπορεί να μεγαλώνει αλλά γίνεται όλο και πιο όμορφη και εντυπωσιακή;

Πάντοτε γλυκιά, με εξωτική γοητεία και αφόρητα σeξι αέρα, η διάσημη τραγουδίστρια από τη Λατινική Αμερική κάνει το αντρικό κοινό να τρελαίνεται εδώ και δεκαετίες και το γυναικείο να την θαυμάζει και να την προσκυνά.

Η Lopez όμως πάντα ανέφερε πόσο πολύ δούλεψε για να κατφέρει να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα. Ποτέ δεν ξεχνά τις προσπάθειες, τις θυσίες και τις δυσκολίες που πέρασε για να γίνει η σταρ που είναι πλέον.

Και τι και αν έκλεισε πρόσφατα τα 50, η μητέρα δυο 9χρονων κοριτσιών δείχνει να είναι καλύτερη από ποτέ, με ένα υπέροχο πρόσωπο χωρίς παρεμβάσεις και ένα κορμί που θα ζήλευαν ακόμα και 20χρονες κοπέλες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s been a birthday to remember. I can truly feel the love from all of you. ❤️ Yesterday was a dream. I have watched your beautiful birthday videos and I must’ve cried 20 times. It was just another great reminder of how thankful I am for all the beauty and love I have in my life. Thank you all for being a part of this great feeling! @arod, Benny, @quayaustralia, @prettylittlething and so many more! 🎉🍾🎂 The party continues tonight!!! #itsmypartytour 📸: @walik1 & @stevengomillion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Συχνά σε συνεντεύξεις της η Jennifer μιλά για το πόσο αγαπά να φροντίζει τον εαυτό της, το πρόσωπο και το σώμα της με σωστή διατροφή, γυμναστική και κούρες ομορφιάς.

Ποιά είναι όμως τα μυστικά ομορφιάς της που την κάνουν να δείχνει πάντα τόσο άψογη; Διάβασε τα όλα παρακάτω αναλυτικά και ξεκίνα να τα ακολουθείς άμεσα.

#1 Στην καθημερινή της διατροφή περιλαμβάνει πάντα τη βρώμη, καθώς είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και προστατεύει τη σιλουέτα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#2 Λατρεύει το μέλι και το χρησιμοποιεί σε όλες τις μάσκες ομορφιάς της. Είναι γνωστό ότι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά ώστε να προσφέρει ένα υγιές δέρμα.

#3 Της Jennifer Lopez της αρέσει πολύ η γυμναστική. Γυμνάζεται τέσσερις φορές τη εβδομάδα για τουλάχιστον δύο ώρες κάθε φορά, ενώ αγαπημένη της μέθοδος είναι η αεροβική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you San Antonio for all the love tonight!!! #itsmypartytour2019 💜

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

#4 Αποφεύγει τον ήλιο αφού δημιουργεί ρυτίδες και χαλάει το δέρμα του. Ωστόσο, χρησιμοποιεί προϊόντα αυτομαυρίσματος.

#5 Στην καθημερινή της ρουτίνα, είναι να αφαιρεί πάντα το μακιγιάζ της πριν κοιμηθεί. Όπως έχει σχολιάσει, λόγω του ότι έχει φορέσει πολύ make up στη ζωή της, θα ήταν καταστροφικό για την επιδερμίδα της αν δεν την καθάριζε.

#6 Ο ύπνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη sexy star. Κοιμάται καθημερινά τουλάχιστον έξι με οκτώ ώρες.

#7 Σε όσους μπορεί να σχολιάσουν ότι η όμορφη Jennifer διατηρεί την εμφάνισή της με τις ακριβές περιποιήσεις σε spa, εκείνη απαντά ότι :" Η ομορφιά δεν απαιτεί μία εβδομάδα σ’ ένα spa. Όταν νιώθεις όμορφα, είσαι και όμορφη!"

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sacramento!!! 🖤 #itsmypartytour

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 369 / position2: 4025
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb