Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

Και όμως οι δουλειές στο σπίτι σε αδυνατίζουν

Καις θερμίδες και άρα χάνεις λίπος

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 17, 2019

Και όμως οι δουλειές στο σπίτι σε αδυνατίζουν

Οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι και το καλύτερο σου γιατί είναι εντελώς βαρετές και κουραστικές και γενικά δεν έχουν τίποτα διασκεδαστικό. Έχουν όμως ένα όδελος που δεν γνωρίζεις και που μόλις το μάθεις θα γίνουν οι αγαπημένες σου.

Φαίνεται ότι αυτές οι δουλειές είναι κάτι σαν το γυμναστήριο και αυτό γιατί σε βοηθούν να κάψεις θερμίδες. Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά πόσες θερμίδες καις ανάλογα με την δουλειά που έχεις αναλάβει να κάνεις κάθε φορά.

Δώσε βάση και ετοιμάσου να γίνεις κορμί!

Σφουγγάρισμα

Μια ώρα σφουγγαρίσματος σε βοηθά να χάσεις 153 θερμίδες, ενώ μπορείς να υπολογίσεις αναλογικά πόσες θερμίδες θα κάψεις σφουγγαρίζοντας συγκεκριμένο χρόνο.

Σιδέρωμα

Με μία ώρα σιδερώματος ισούται με την καύση περίπου 161 θερμίδων.

Σκούπισμα

Μισή ώρα σκουπίσματος οδηγεί στην καύση περίπου 136 θερμίδων, ενώ αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις ηλεκτρική σκούπα τότε μπορείς να κάψεις 119 θερμίδες σε 30 λεπτά.

Ξεσκόνισμα

Το ξεσκόνισμα μαζί με άλλες «ελαφριές» δουλειές, όπως το να κατεβάσεις τα σκουπίδια ή να στρώσεις το κρεβάτι, τον καναπέ κλπ σε βοηθούν να κάψεις 175 θερμίδες την ώρα.
Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb