CELEBS

Ο Γρηγόρης Πετράκος αποκαλύπτει τι αγόρασε από το σπίτι του Fame Story 2

Τι αποκάλυψε ακόμη για τη σύντροφό του Θεοφανία Παπαθωμά

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 18, 2019
Ο Γρηγόρης Πετράκος αποκαλύπτει τι αγόρασε από το σπίτι του Fame Story 2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που αγόρασε μετά το τέλος του Fame Story 2. Άλλωστε, ο τραγουδιστής υπήρξε πρώην παίκτης του ριάλιτι μουσικής του ΑΝΤ1, όπου είχε ξεχωρίσει για τον χαρακτήρα του, αλλά κυρίως για το ταλέντο του στη μουσική.

Ο Πετράκος, λοιπόν, 15 χρόνια μετά αποκάλυψε πως μετά το τέλος του παιχνιδιού ζήτησε από την παραγωγή να αγοράσει το πιάνο της σχολής!

«Αυτό το πιάνο είναι το πιάνο του Fame Story. Το αγόρασα με το που βγήκα από το παιχνίδι γιατί εγώ έπαιζα με αυτό και όταν το είδα είπε “παιδιά, μπορώ να το πάρω μαζί μου;” και το πήρα. Είναι το ίδιο πιάνο που είχαμε μέσα στη σχολή», δήλωσε.

Όσο για τη σχέση του με τη Θεοφανία Παπαθωμά με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, είπε: «Δεν μαγειρεύω, δεν ξέρω να βάζω πλυντήριο και να σιδερώνω. Πηγαίνω βόλτες και παίζω με τα παιδιά για να ξεκουράζω την Θεοφανία. Οι γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους είναι ηρωίδες. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην Θεοφανία. Ο τοκετός στο σπίτι ήταν μια εμπειρία εντελώς φυσιολογική».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 463 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb