ΜΟΔΑ

Όταν η Donatella Versace σχεδίασε το ωραιότερο φόρεμα για μια Ελληνίδα

Έλαμψε στο Φεστιβάλ των Κανών φορώντας το
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Όταν η Donatella Versace σχεδίασε το ωραιότερο φόρεμα για μια Ελληνίδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Φεστιβάλ των Καννών στήνεται κάθε χρόνο ένα από τα μεγαλύτερα και λαμπερότερα κόκκινα χαλιά. Το φετινό είχε και ελληνικό άρωμα.

Δεν ήταν μόνο η Τόνια Σωτηροπούλου που πήγε στο Φεστιβάλ Καννών 2019 με τον Κωστή Μαραβέγια αλλά και η Ρόη Αποστολοπούλου. Και η παρουσία της ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή αφού φόρεσε μια haute couture γαλάζια τουαλέτα και εκπληκτικά κοσμήματα.

Η Ρόη Αποστολοπούλου συνοδευόμενη από τον αδελφό της Μάκη Δανάλη βρέθηκε στο στο Private Party του οίκου κοσμημάτων De Grisogono φορώντας μια εκπληκτική δημιουργία δια χειρός Donatella Versace. Γαλάζια, στενή για να αναδεικνύει τη σιλουέτα της, με ενσωματωμένο κορσέ, μια μικρή ουρά και φυσικά ολοκέντητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια η Ρόη Αποστολοπούλου πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram το σχέδιο του εκπληκτικού Versace φορέματός της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρόη Αποστολοπούλου διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Donatella Versace και πέρυσι είχε βρεθεί στο Met Gala, καλεσμένη της διάσημης σχεδιάστριας και co-host της εκδήλωσης, με την οποία κάθισε στο ίδιο τραπέζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 402 / position2: 865
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb