ENTERTAINMENT

Emilia Clarke: Ο αδερφός μου είναι παρών όταν γυρίζω εpωτικές σκηνές

Άβολη στιγμή για την ίδια

Δημοσίευση ΜΑΙ 02, 2019
Emilia Clarke: Ο αδερφός μου είναι παρών όταν γυρίζω εpωτικές σκηνές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Emilia Clarke είναι πάντα ειλικρινής και κατά καιρούς έχει μοιραστεί μαζί μας λεπτομέρειες από τα γυρίσματα της αγαπημένης μας σειράς. Ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει, η Daenerys, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σκηνές σεξ και έχει εμφανιστεί γυμνή αρκετά.

Μάλιστα σε αυτή και την προηγούμενη σεζόν γυρίζει τις ερωτικές της σκηνές μαζί με τον Kit Harington, ο οποίος παίζει τον Jon Snow. Εν τέλει οι δύο χαρακτήρες κατέληξαν συγγενείς και η ερωτική τους σχέση πήρε την κάτω βόλτα, σκορπίζοντας αμηχανία.

Η Emilia και ο Kit είναι πολλά χρόνια συνάδελφοι και φίλοι και αυτό δεν βοηθά στο να γεννηθεί ερωτισμός ανάμεσα τους. Τις πιο πολλές φορές γελούν και θεωρούν ότι είναι πραγματικά γελοίο να φιλιούνται. «Τον γνωρίζω έξι ολόκληρα χρόνια και είμαι κολλητή με την κοπέλα του και πολύ καλή του φίλη. Είναι πολύ αφύσικο και περίεργο να γυρίζουμε ερωτικές σκηνές», μαρτυρά η ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και σα να μη έφτανε αυτό, η Emilia αποκάλυψε πως η κατάσταση είναι ακόμη πιο δύσκολη καθώς ο αδερφός της δουλεύει πίσω από τις κάμερες για τη σειρά. «Γίνεται πολύ περίεργο όταν γυρίζουμε ερωτικές σκηνές» λέει η γνωστή ηθοποιός, η οποία έμμεσα ζητά από τον αδερφό της να μην περάσει από το σετ όταν η σκηνή είναι πιο hot από όσο θα αντέξει.

Για τους φανατικούς της σειράς: η Dany δήλωσε ότι το πέμπτο επεισόδιο θα είναι ακόμα πιο epic και από το τρίτο. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως είναι δυνατόν να συμβεί αυτό αλλά περιμένουμε με αγωνία.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 283 / position2: 919
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb