ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια θα περάσουν δύσκολο Πάσχα

Η Ανάσταση φέτος για αυτά θα αργήσει μερικές ημέρες

Δημοσίευση ΑΠΡ 25, 2019
Αυτά τα ζώδια θα περάσουν δύσκολο Πάσχα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mεγάλη Πέμπτη και το δράμα του Ιησού σιγά σιγά κορυφώνεται. Μαζί του φέτος θα αρχίσει να κορυφώνεται και το δράμα τριών ζωδίων τα οποία θα περάσουν ένα όχι και τόσο όμορφο Πάσχα.

Μην ανησυχείτε όμως, μπορεί όχι την Κυριακή, αλλά μερικές ημέρες αργότερα θα έρθει και για εσάς η Ανάσταση. Ποιοι είναι αυτοί λοιπόν που θα πονέσουν τις επόμενες τρεις ημέρες;

Κριός: Θα περάσεις δύσκολα. Μικρά, πρακτικά και ψιλά πράγματα θα σου πάνε στραβά ενώ θα αντιμετωπίσεις και τη γκρίνια των οικείων σου οι οποίοι θα τσακωθούν χωρίς κανέναν απολύτως λόγο γύρω από το Πασχαλινό τραπέζι. Υπομονή, Πάσχα είναι θα περάσει.

Λέων: Όπως πάντα θα έχεις μεγάλες προσδοκίες για το Πάσχα όπως έχεις για κάθε επέτειο και γιορτή και θα εκνευριστείς που δε θα κάνει απολύτως τίποτε καλύτερο και διαφορετικό από άλλες φορές. Ακόμα μια φορά εσύ θα έχεις το πρόβλημα και όχι οι άλλοι.

Σκορπιός: Γύρισες στο χωριό να κλέψεις τις εντυπώσεις αλλά όλοι ασχολούνται με την αρραβωνιστικιά του πρώτου σου εξαδέλφου; Πήγες στο κομμωτήριο να κάνεις μπαλεγιάζ και επήλθε καταστροφή; Πήγες στην Ανάσταση με λαμπάδα handmade και έκαψες το εξτένσιον της μπροστινής; Κάτι τέτοιο θα σε βρει που σαφώς την Τρίτη του Πάσχα θα αποτελεί παρελθόν.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
3 / position1: 399 / position2: 909
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb