SHOPPING

Η Μήλος πρωτοτυπεί κατασκευάζοντας τα ωραιότερα φαγώσιμα εσώpουχα

Έχουν γεύση βανίλια

Η Μήλος πρωτοτυπεί κατασκευάζοντας τα ωραιότερα φαγώσιμα εσώpουχα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν τα βλέπεις είναι να τα απολαύσεις με τα μάτια ή με τη στόμα;

Το ότι υπήρχαν φαγώσιμα εσώρουχα μάλλον το ξέρατε και ίσως και να τα είχατε φορέσει κάποια στιγμή στη ζωή σας.

Συνήθως ήταν φτιαγμένα από καραμέλες και ήταν τα λεγόμενα Candy Bra και Candy String με τα οποία εντυπωσιαστήκαμε και κάναμε λίγο fun μέσα στα 00s ή και λίγο νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλέον τα φαγώσιμα εσώρουχα όμως περνούν στην luxury εκδοχή τους και φτιάχνονται από ένα αγαπημένο μας γλυκό το οποίο δεν είναι άλλο από τη βανίλια.

Τα Sugar Love λοιπόν, είναι η νέα σειρά εσωρούχων που σύμφωνα με τον κατασκευαστή είναι ένα φαγώσιμο προϊόν δαντέλας σε σχήμα εσωρούχου που μπορεί ταυτόχρονα και να καταναλωθεί και να φορεθεί.

Μάλιστα κυκλοφορεί σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα: Λευκό, κόκκινο, καφέ και μαύρο και από ότι είδαμε στο site κάποια σχέδια είναι ήδη sold out επομένως μάλλον είναι πολύ νόστιμα.

Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι τα συγκεκριμένα εσώρουχα είναι ελληνικά προϊόντα και παράγονται στη Μήλο! Καθόλου τυχαίο αν αναλογιστεί κανείς ότι και ένα από τα διασημότερα αγάλματα στον κόσμο είναι η Αφροδίτη της Μήλου η οποία είναι η θεά του έρωτα.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι να χρησιμοποιήστε το προϊόν εντός 12 μηνών και 6 μηνών από τη στιγμή που ανοιχτεί και όσο για τις θερμίδες που έχει μην ανησυχείτε, το πιο πιθανό είναι ότι θα τις κάψετε ευθύς αμέσως. Μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
10 / position1: 137 / position2: 428
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb