ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Τα ζώδια του μήνα: Φεβρουάριος

PLUS, ένα ερωτικό τραγούδι για το κάθε ζώδιο

Τα ζώδια του μήνα: Φεβρουάριος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προβλέψεις του μήνα! PLUS, ένα ερωτικό τραγούδι για το κάθε ζώδιο!

KΡΙΟΣ

Ο μήνας θα σας κάνει ένα μεγάλο καλό. Θα ανεβάσει την διάθεση και θα σας κάνει περισσότερο ανοιχτούς και ευέλικτους στην σκέψη. Προσοχή όμως σε εμπόδια, ασυνεννοησία και γενικά όσες καταστάσεις ή άνθρωποι στο στενό σας περιβάλλον δεν βοηθούν τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά!

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Είστε πεισματάρηδες αλλά και πειθαρχημένοι, σταθεροί και πιστοί σε αυτό που θέλετε να τολμήσετε να κάνετε! Ό,τι και να βάλετε στόχο θα το πραγματοποιήσετε με συνέπεια και μέθοδο. Αρχικά λοιπόν ευνοούνται τα εγχειρήματα που περιλαμβάνουν επικοινωνία, και έπειτα κάποιες δευτερεύουσες υποθέσεις που δεν θα έχουν ιδιαίτερη σημασία ακόμη!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μήνας έχει τα καλά αλλά και τα κακά του. Κι επειδή θα περνάτε καλά, θα έχετε την τάση να αμελείτε συστηματικά βασικές υποχρεώσεις σας. Είτε επειδή ερωτεύεστε είτε επειδή γενικότερα θα κυριαρχεί μια διαφορετική διάθεση για χαλαρότητα. Θα τύχει να ξεχάσετε να πάτε σε ένα ραντεβού ή να διευθετήσετε κάποιες πληρωμές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το κύριο χαρακτηριστικό σας θα είναι να μπαίνετε σε διαδικασία να αναβάλετε ή να ακυρώνετε προγραμματισμένες εργασίες σας ή ραντεβού. Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε και φανείτε αναξιόπιστοι ή τεμπέληδες και κυρίως αδιάφοροι. Συνέπεια, μέθοδος και δράση!

ΛΕΩΝ

Από τη μία διαφαίνεται ένα τρομερό κύμα κοινωνικότητας και καλοπέρασης που το έχετε ανάγκη. Από την άλλη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να μην τα θαλασσώσετε σε μια δουλειά. Σαν Λέων έχετε έντονα τη διάθεση να επιβληθείτε ακόμη και για πράγματα στα οποία λόγω φόρτου εργασίας δεν θα είστε πολύ αποτελεσματικοί. Για να δούμε θα τα καταφέρετε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας άνθρωπος από τη δουλειά επιβραδύνει όλες τις εξελίξεις, αλλά ίσως μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε στο project που θα αποδώσει τα περισσότερα και θα δώσει τη μεγαλύτερη ώθηση εν τέλει στις ιδέες σας! Όσον αφορά στα προσωπικά τα άστρα στέλνουν καθαρή ενέργεια στα οικογενειακά ζητήματα και σε αυτά του σπιτιού!

ΖΥΓΟΣ

Είναι γνωστό ότι τα ταξίδια είναι από τις αγαπημένες σας εμπειρίες, ωστόσο τώρα, ιδιαίτερα τα μακρινά ταξίδια θα είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν. Διάφορες δουλειές θα σας προκαλέσουν αρκετό άγχος και αναστάτωση, είτε από μεγάλες καθυστερήσεις, είτε από απρόβλεπτα γεγονότα που θα σταθούν εμπόδιο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τέλος του μήνα, θα κρύβει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Βγαίνει φως στο τούνελ και ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές! Καθυστερήσεις μπορεί να εμφανιστούν σε θέματα της δουλειάς, που θα απαιτηθεί συγκέντρωση και υπομονή για να ξεπεραστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άστρα φωνάζουν πως χρειάζεστε σταθερότητα και οργάνωση! Έξοδα και καθυστερήσεις πληρωμών σας κάνουν πιο μετρημένους όσον αφορά στην διαχείριση των οικονομικών αλλά και των συναισθημάτων σας. Μην φοβάστε, απλώς θα βρείτε τον εαυτό σας αργότερα μέσα στο μήνα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα θα σας προσφέρουν αίγλη, δύναμη αλλά και κοινωνική αναγνώριση. Σίγουρα ο πήχης των απαιτήσεων σας θα ανέβει πολύ ψηλά αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε πως αυτή τη φορά θα πάρετε όσα αξίζετε και κυρίως όσα διεκδικήσατε παρά τους γενικότερους φόβους σας! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους τα άστρα θα δώσουν μια γερή σπρωξιά και θα αποκτήσετε μεγάλο κίνητρο να ξεπεράσετε πολλές κακές κινήσεις του παρελθόντος. Για αυτό θα επενδύσετε περισσότερο σε νέες και πρωτοπόρες πληροφορίες. Αρκεί φυσικά να μην αερολογείτε και να περάσετε στην άμεση υλοποίηση όλων όσων σκέφτεστε

ΙΧΘΕΙΣ

Σημαντικός μήνας για εσάς! Τα άστρα είναι πρόθυμα να δώσουν πολύ σημαντικά δώρα και κυρίως να δώσουν ένα καινούργιο νόημα ζωής και πορείας. Συμπόνια, καλοσύνη και ευαισθησία θα είναι οι λέξεις κλειδιά για την μετέπειτα πορεία σας και σίγουρα θα ανακαλύψετε πόσο σημαντικά είναι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
25 / position1: 146 / position2: 569
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb