ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δείτε τους νικητές: Kέρδισε ένα ροζ gold iPhone XS για τον ένα χρόνο Pink.gr

To Pink.gr γίνεται ενός έτους και το γιορτάζει!

Δείτε τους νικητές: Kέρδισε ένα ροζ gold iPhone XS για τον ένα χρόνο Pink.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To Pink.gr γίνεται ενός έτους και το γιορτάζει!

Μετά από 365 μέρες λειτουργίας, και 2 βραβεία στα DIME Awards το Pink.gr ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη δεύτερη του χρονιά!

Το Pink.gr κλείνει ένα fabulous χρόνο και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο! Με αφιερώματα σε όσα αγαπήσαμε και ξεχωρίσατε αλλά και με έναν μεγάλο high tech ροζ διαγωνισμό!

Κέρδισε ένα iPhone XS για τη νέα χρονιά, δώρο από το Pink.gr! 

Διαγωνισμός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θες να κερδίσεις ένα ροζ gold iPhone XS; Kάνε follow το Pink.gr στο Ιnstagram, like,  Ιnstagram, like, comment με tag ένα φίλο στο post του διαγωνισμού (κάθε comment δίνει έξτρα συμμετοχές στο διαγωνισμό) και comment στο post του διαγωνισμού και μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μεγάλος Διαγωνισμός: Kέρδισε ένα ροζ gold iPhone XS για τον ένα χρόνο Pink.gr!!! 🐷🐷🐷 To Pink.gr γίνεται ενός έτους και το γιορτάζει! Μετά από 365 μέρες λειτουργίας, και 2 βραβεία στα DIME Awards το Pink.gr ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη δεύτερη του χρονιά! Το Pink.gr κλείνει ένα fabulous χρόνο και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο! Με αφιερώματα σε όσα αγαπήσαμε και ξεχωρίσατε αλλά και με έναν μεγάλο high tech ροζ διαγωνισμό! Κέρδισε ένα iPhone XS για τη νέα χρονιά, δώρο από το Pink.gr! Διαγωνισμός Θες να κερδίσεις ένα ροζ gold iPhone XS; Kάνε follow το @pinkgr.official στο Ιnstagram και like στο post του διαγωνισμού και μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή! Τεχνικά χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα:iOS 12 Επεξεργαστής:A12 Bionic Next Generation Neural engine Ταχύτητα επεξεργαστή:2.49 GHz Χωρητικότητα μνήμης:64 GB Μνήμη RAM:4 GB Ανάλυση οθόνης:2436 x 1125 pixels Οθόνη:5.8 inch Super Retina OLED Τετραπλή κάμερα:Διπλή κάμεραΑνάλυση κάμερας:12 MP + 12 MP Μπροστινή κάμερα:7 MP Αδιάβροχο: IP68

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official) στις

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα:iOS 12
Επεξεργαστής:A12 Bionic Next Generation Neural engine
Ταχύτητα επεξεργαστή:2.49 GHz
Χωρητικότητα μνήμης:64 GB
Μνήμη RAM:4 GB
Ανάλυση οθόνης:2436 x 1125 pixels
Οθόνη:5.8 inch Super Retina OLED
Τετραπλή κάμερα:Διπλή κάμεραΑνάλυση κάμερας:12 MP + 12 MP
Μπροστινή κάμερα:7 MP
Αδιάβροχο: IP68

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 77 / position2: 546
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb