Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Meghan Markle: Γιατί παραιτήθηκαν 3 υπάλληλοι από τότε που μετακόμισε στο Παλάτι;

Οι εργαζόμενοι της βασιλικής οικογένειας την κάνουν με ελαφρά


Δημοσίευση ΝΟE 23, 2018

Meghan Markle: Γιατί παραιτήθηκαν 3 υπάλληλοι από τότε που μετακόμισε στο Παλάτι;

Tι συμβαίνει στο παλάτι και μέσα σε λίγους μήνες οι έμπιστοι και σημαντικοί υπάλληλοι της βασιλικής οικογένεια παραιτούνται; Η Daily Mail την ονομάζει "τυφώνα"!

H Meghan Markle είναι διάσημη. Είναι αγαπητή. Βγάζει προς τα έξω το πρόσωπο της τέλειας γυναίκας - εργατική, όμορφη, καλή. Το προφίλ της είναι το ιδανικό για μια εκσυγχρονισμένη βασιλική οικογένεια! Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Και τότε γιατί παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο; 

Mόλις παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry και μετακόμισε στο παλάτι, η προσωπική βοηθός της παραιτήθηκε χωρίς να δώσει εξηγήσεις ή να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της παραίτησής της.

Έπειτα, παραιτήθηκε ο βοηθός του πρίγκιπα, ένας συνεργάτης που ήταν στο πλευρό του εδώ και 5 χρόνια.

Ακολούθησε, η Samantha Cohen, μετά από 17 χρόνια εργασίας στο παλάτι! Μια προσωπική επιλογή της βασίλισσας Ελισάβετ! Η Cohen που ήταν γραμματέας της βασίλισσας μετατέθηκε, μετά τον αρραβώνα της Meghan και του Harry, στο πλευρό της δούκισσας ώστε να την βοηθήσει στα πρώτα της βήματα ως γαλαζοαίματη.

«Ξυπνούσε στις 5 το πρωί και βομβάρδιζε τους υπαλλήλους με μηνύματα» αναφέρουν τα βρετανικά media!

Aπό την άλλη το Vanity Fair αναφέρει πως αυτό που ξένισε τους Βρετανούς εργαζόμενους ήταν η αμερικανική εργασιακή της νοοτροπία - στην Αμερική κάθε υπάλληλος έχει συνηθίσει να λαμβάνει πολλά μηνύματα από το αφεντικό του οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, κάτι που οι Άγγλοι δεν εκτίμησαν!
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb