Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ

Πότε θα γεννήσει


Δημοσίευση ΟΚΤ 15, 2018

Έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι θα γίνουν γονείς. Πέντε μήνες μετά τον γάμο τους ενημέρωσαν ότι την Άνοιξη του 2019 η Μέγκαν θα φέρει στον κόσμο ένα μωράκι και ακόμα ένα δισέγγονο για την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως έγραψαν στον λογαριασμό του Παλατιού στο twitter: «Οι αυτού υψηλότητες Ο Δούκας και η Δούκισα του Σάσεξ ανακοινώνουν με χαρά ότι η Δούκισα του Σάσεξ αναμένεται να φέρει στον κόσμο ένα μωρό την Άνοιξη του 2019. Οι αυτού υψηλότητες εκτιμούν απεριόριστα την υποστήριξη που εισέπραξαν από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από την ημέρα του γάμου τους τον περασμένο Μάϊο και θα ήθελαν να μοιραστούν αυτά τα ευχάριστα νέα με το κοινό».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Φίλιππος, ο Κάρολος και η Καμίλα αλλά και ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν μάθει τα ευχάριστα νέα και τους έχουν ήδη συγχαρεί από την περασμένη Παρασκευή στο γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας. Επίσης, η μητρέρα της Μέγκαν, η κα Ντόρια Ράγκλαντ είναι πολύ χαρούμενη με τα νέα και περιμένει πως και πως το πρώτο της εγγόνι. Η Δούκισσα του Σάσεξ θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της και θα επισκεφθεί τα νησιά Φίτζι και την Τόνγκα.

Στην ανακοίνωση του Παλατιού δεν υπάρχει πουθενά αναφορά στον πατέρα της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb