ΕΞΟΔΟΣ

Μια βόλτα στο Σούνιο

Κι όμως έχεις πολλά να κάνεις

Μια βόλτα στο Σούνιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, αν και το καλοκαίρι η κίνηση είναι αυξημένη, είναι το Σούνιο, το ακρωτήριο του «Ναού του Ποσειδώνα» που στέκει από το 444 π.Χ. να κοιτάζει την θάλασσα του Αιγαίου, έχοντας χαρεί αμέτρητα και ανεπανάληπτα ηλιοβασιλέματα.

Το σίγουρο είναι πως μόλις ακούμε Σούνιο, είναι το πρώτο πράγμα που σκεπτόμαστε. Μια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε μονοήμερη εξόρμηση. Ειδικά το καλοκαίρι.

Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ναό την ώρα που ο ήλιος δύει. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην πασίγνωστη παραλία του ΚΑΠΕ με τα 99 σκαλοπάτια. Μπορείτε να κάνετε επίσης μπάνιο στην «παραλία του Πασσά», για πιο ήσυχες στιγμές, ή στην «Ακτή Ασημάκη», αν αγαπάτε τα θαλάσσια σπορ. Οι επιλογές βέβαια είναι πολύ περισσότερες...

Μετά το φαγητό, μπορείτε να επισκεφτείτε το «Χάος», ένα εντυπωσιακό βάραθρο που βρίσκεται στον «μυστικό» Εθνικό Δρυμό του Σουνίου. Το πιθανότερο είναι να δημιουργήθηκε από πτώση του σπηλαίου που υπήρχε εκεί παλαιότερα. Αν παθαίνετε ίλιγγο, μπορείτε να βολτάρετε στον τεράστιο δρυμό και να κάτσετε για κολατσιό.

Το ηλιοβασίλεμα στο τέλος της μέρας θα σας γεμίζει με ένα αίσθημα γαλήνης. Και δεν θα πιστεύετε πως σε τόσο κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα, θα μπορούσατε να δείτε και να κάνετε τόσα πολλά...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 500 / position2: 1366
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb