SKIN CARE

Η Bella Hadid αποδεικνύει ότι ακόμα και τα super models έχουν κυτταρίτιδα

Δείτε πρόσφατες φωτογραφίες της με μαγιό και θα καταλάβετε ότι ουδείς τέλειος
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η Bella Hadid αποδεικνύει ότι ακόμα και τα super models έχουν κυτταρίτιδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια γυναίκα δεν έχει θαυμάσει τα αψεγάδιαστα κορμιά των super models, που πάντα δείχνουν τόσο καλλίγραμμα και όμορφα; Μάλιστα, πολλές φορές, τα πρότυπα αυτών των γυναικών, γίνονται τα κίνητρα των υπολοίπων για να αποκτήσουν το κορμί των ονείρων τους.

Βέβαια, είναι γνωστό ότι ακόμα και στις φωτογραφίες των πιο όμορφων μοντέλων πέφτει ρετουρσάρισμα, οπότε και κρύβονται όλες εκείνες οι ατέλειες που αποτελούν την απόδειξη ότι ακόμα και τα super models είναι κοινές θνητές.

Ειδικά δε όσον αφορά το πλήγμα της κυτταρίτιδας, πολλά είναι τα μοντέλα που παρά τις κορμάρες τους, έχουν λίγη από αυτή τοπικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της περίπτωσης είναι η θεά Bella Hadid, της οποίας η ομορφιά δεν περιγράφεται, αλλά και το σώμα της μοιάζει αγαλματένιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και όμως, πρόσφατα κυκλοφόρησαν αρετουσάριστες φωτογραφίες της πεντάμορφης νεαρής, η οποία παρουσιάζεται με το μπικίνι της, να απολαμβάνει τις διακοπές της - και ω, τι έκπληξη - να έχει... κυτταρίτιδα! Παρέα με την επίσης μοντέλο φίλη της Hailey Baldwin, η 20χρονη Bella φαίνεται να διασκεδάζει και να γελά, έχοντας μια ατέλεια που την ενώνει με τόσες εκατομμύρια γυναίκες.

Εσείς να τα βλεπέτε αυτά, που θεωρείται ότι είστε οι μόνες με τέτοια θέματα και δεν σας αρέσει ο εαυτός σας. Αγαπήστε τον και να δείτε πως θα λάμπετε, σαν την Bella!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 281 / position2: 796
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb