Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Think

Απίστευτη μεταμόρφωση: Mια γυναίκα βοήθησε έναν άστεγο να ξαναφτιάξει τη ζωή του

Ο άστεγος που προσπερνούσαν όλοι ήταν ένας ποιητής που είχε χάσει το δρόμο του


Δημοσίευση ΜΑΙ 06, 2018

Απίστευτη μεταμόρφωση: Mια γυναίκα βοήθησε έναν άστεγο να ξαναφτιάξει τη ζωή του

Ο Raimundo Arruda Sobrinho γράφει όμορφη ποίηση, αλλά για σχεδόν 35 χρόνια λίγοι περαστικοί στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν τα λόγια του.

Αυτό συνέβαινε επειδή, για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, ο Sobrinho ήταν άστεγος, σύμφωνα με το Facebook. Όμως όλα άλλαξαν όταν μπήκε στη ζωή του η Shalla!

Το 2011, η ζωή του άστεγου ποιητή άλλαξε για πάντα όταν γνώρισε μια γυναίκα που ονομάζεται Shalla Monteiro. H Monteiro του μιλούσε κάθε φορά που περνούσε το δρόμο και συνειδητοποίησε πως ο άστεγος που συναντά έχει τρομερό ταλέντο! Έτσι έφτιαξε μια σελίδα στο Facebook, ώστε ο κόσμος να μπορεί να διαβάσει τα ποιήματα του Sobrinho.

Μέχρι σήμερα, η σελίδα του Sobrinho έχει σχεδόν 190.000 οπαδούς - και κυρίως ήταν το εισιτήριο για να επιστρέψει στην κανονική ζωή ο ποιητής μας. Τον ανακάλυψε ο αδελφός του ο οποίος ήρθε σε επαφή με την Shalla και τον πήρε μαζί του!
Περισσότερα Θέματα Think
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb