Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

3 πράγματα που σε φουσκώνουν και δεν το φαντάζεσαι καν

Πες αντίο στην κατακράτηση

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΡ 28, 2018

3 πράγματα που σε φουσκώνουν και δεν το φαντάζεσαι καν

3 πράγματα που σε φουσκώνουν και δεν το φαντάζεσαι καν!Πες αντίο στην κατακράτηση με αυτά τα κόλπα!

Έλλειψη ύπνου

Εδώ είναι ένας καλός λόγος για να βάλετε deadline στον εαυτό σας. Μέχρι τις 11 να είστε στο κρεβάτι για ύπνο. Έρευνα έχει δείξει πως η έλλειψη ύπνου αυξάνει την κατακράτηση. Μην φάτε ακριβώς πριν κοιμηθείτε. Φάτε τελευταία φορά στις 8. Στη συνέχεια, ρυθμίστε τη θερμοκρασία και το φως στο δωμάτιο για να μην ξυπνάτε μέσα στη νύχτα.

Στρες

Οι ερευνητές έχουν αρχίσει να ανακαλύπτουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των αρνητικών συναισθημάτων (π.χ. θυμού ή στρες) και του σώματος. Και το αντίθετο, την κατακράτηση υγρών την σταματούν ο ενθουσιασμός, το ενδιαφέρον, η ενέργεια, η δημιουργικότητα! Άρα σκέψου, μήπως στη ζωή σου έχεις πολύ στρες και λίγη χαρά; Ξεκίνα από σήμερα να αλλάζεις τη ζωή σου και θα αλλάξει και το σώμα σου.

Κάτι καταναλώνεις λιγότερο, και κάτι περισσότερο

Ένα σώμα με κατακράτηση υγρών φωνάζει πως θέλει πιο πολύ νερό! Από την άλλη, το πολύ αλκοόλ, το γάλα στον καφέ, τα παχυντικά ροφήματα, επιδεινώνουν ένα φουσκωμένο σώμα! Βοήθησέ το ενυδατώνοντάς το σωστά, με περισσότερους χυμούς και τσάι, και φυσικά 2 λίτρα νερό τη μέρα.
Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb