ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή ρούχων της Reese Witherspoon απευθύνεται σε παχουλές και τα σπάει!

Ωραίες γραμμές, χρώματα και απίστευτη κομψότητα

Η νέα συλλογή ρούχων της Reese Witherspoon απευθύνεται σε παχουλές και τα σπάει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2015, η Reese Witherspoon έκανε το ντεμπούτο της στο χώρο της μόδας, παρουσιάζοντας την πρώτη της συλλογή ρούχων, με το όνομα Draper James. Πριν από λίγο καιρό, η εταιρεία της προχώρησε σε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία ρούχων Eloquii και η γνωστή ηθοποιός, δημιούργησε την πρώτη της συλλογή με ρούχα για παχουλές.

Φωτεινά χρώματα, αεράτες φούστες, σeξι πουκάμισα και ανοιξιάτικα φορέματα, είναι μερικά από τα 30 κομμάτια που περιέχει η εν λόγω σειρά, η οποί διατίθεται online στις σελίδες, DraperJames.com, Eloquii και Rent the Runway.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως δήλωσε η ίδια η Witherspoon σε συνέντευξη της πρόσφατα, η συνεργασία με την Eloquii είναι κάτι πολύ όμορφο, μιας και αυτή γνωρίζει καλά τους πελάτες της και θέλει να δημιουργεί ρούχα που θα τα ευχαριστηθούν  και θα φορέσουν στην καθημερινότητα τους.

Όσο για την έμπνευση της, λέει ό,τι ήταν η μητέρα της και οι φίλες της, καθώς και ο τρόπος που περνούν τις ημέρες τους, λέγοντας αστεία και διασκεδάζοντας. Το σίγουρο είναι πάντως, πως τα έντονα χρώματα, τα λουλουδάτα υφάσματα και τα κομψά φορέματα θα σε κάνουν να θέλεις να έρθει η ζέστη πιο νωρίς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 351 / position2: 1350
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb